Sredio sam kameru. Za slucaj da neko ima isti problem...razvalio sam ga i otkacio modul kamere, malo produvao konektore i 5-6 puta zakacio i otkacio konektor. Sad je sve OK, fokusira bez problema.
EDIT: Reseno. 🙂 Palo mi je napamet da ga razvalim i da proverim 3g antenu. Otkacila se. Zakacio sam je i sada je sve OK. Cisto ako neko bude imao slican problem.
Baci i meni link na pm.Pre neki dan sam promenio bateriju haha. 😀 Plasio sam se da ce biti losa, jer ne verujem da je original, na KP sam kupio, oko 1500din, ali radi sve u 16, tako da ako neko bude imao dilemu, dobre su baterije, barem od ovog decka sto sam ja kupio.
Jok, nista. Sutra ga nosim u servis, pa ako moze nesto da uradi. Ako ne, onda ide na oglas pa ako neko bude zainteresovan. A drugi telefon tesko da cu moci da uzmem... Znaci pojeo sam tesko *****.
E da, koji servis mi preporucujete u Bg-u za ovaj problem? Imam neki ovde u kraju pa cu da vidim da li zna i da li moze da popravi, ako ne onda tu gde mi vi preporucujete.
Otvori ga sam, nije to neka nauka, i ocisti malo dugme. Meni je to resilo problem. Imas klipova na netu koliko hoces kako da otvoris telefon i ocistis dugme.
Otvaranje i čišćenje je privremeno rešenje koje traje par dana. Ja sam ga otvorio i naspricao sa WD sprejem, ali dzaba.
@djalf od koga si poručio prekidač? Ja sam našao na AE za 5$ 5komada. Ali nisam naručio jer treba dosta vremena da stigne a i pipav je posao.
Wow, 4.5h. 😀
Poslao sam ti pm sa linkom koji nam slao @Nabukodonosor.Ako moze i meni na PM gde ste uzeli bateriju da je proverena da menjam i ja kada budem menjao konektor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari