Sredio sam kameru. Za slucaj da neko ima isti problem...razvalio sam ga i otkacio modul kamere, malo produvao konektore i 5-6 puta zakacio i otkacio konektor. Sad je sve OK, fokusira bez problema.
EDIT: Reseno.Palo mi je napamet da ga razvalim i da proverim 3g antenu. Otkacila se. Zakacio sam je i sada je sve OK. Cisto ako neko bude imao slican problem.
Baci i meni link na pm.Pre neki dan sam promenio bateriju haha.Plasio sam se da ce biti losa, jer ne verujem da je original, na KP sam kupio, oko 1500din, ali radi sve u 16, tako da ako neko bude imao dilemu, dobre su baterije, barem od ovog decka sto sam ja kupio.
Jok, nista. Sutra ga nosim u servis, pa ako moze nesto da uradi. Ako ne, onda ide na oglas pa ako neko bude zainteresovan. A drugi telefon tesko da cu moci da uzmem... Znaci pojeo sam tesko *****.
E da, koji servis mi preporucujete u Bg-u za ovaj problem? Imam neki ovde u kraju pa cu da vidim da li zna i da li moze da popravi, ako ne onda tu gde mi vi preporucujete.
Otvori ga sam, nije to neka nauka, i ocisti malo dugme. Meni je to resilo problem. Imas klipova na netu koliko hoces kako da otvoris telefon i ocistis dugme.
Otvaranje i čišćenje je privremeno rešenje koje traje par dana. Ja sam ga otvorio i naspricao sa WD sprejem, ali dzaba.
@djalf od koga si poručio prekidač? Ja sam našao na AE za 5$ 5komada. Ali nisam naručio jer treba dosta vremena da stigne a i pipav je posao.
Wow, 4.5h.
Poslao sam ti pm sa linkom koji nam slao @Nabukodonosor.Ako moze i meni na PM gde ste uzeli bateriju da je proverena da menjam i ja kada budem menjao konektor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari