pa nije koji god. ovi budjavi umeju da *****avaju digitizer kad je telefon na punjacu. odnosno, telefon brljavi ako pokusas nesto da uradis sa njim dok je na punjacu. ali za to ne znam koje je pravilo, neki punjaci su radili skroz dobro a neki bas lose.
Pokusavam da utvrdim da li je baterija riknula ili je neki proces ali po mom misljenju baterija je. Elem, evo nekoliko screenshota, pa ako neko moze da desifruje. Telefon sam napunio, i stajao je jedno sat vremena bez ukljucivanja ekrana, wifi off. Inace, location je off, keep wifi on during sleep je OFF, google now off...u sustini sve sto u pozadini moze da radi je na off. Rom je Chroma 6.0.1 sa njegovim kernelom. Isti kao na mom telefonu, a ja nemam ovih problema sa baterijom. Za tih sat vremena pao je sa 100% na 96%.
A cisto razgovora radi, zasto ne bi uzeo nijednu bateriju osim originalne? Koje su lose strane te opcije?
Iz Kraljeva.
Pa problem je sto te baterije mnogo brze propadaju a i u vecini slucajeva ni kao nove ne mogu da pariraju originalu.A cisto razgovora radi, zasto ne bi uzeo nijednu bateriju osim originalne? Koje su lose strane te opcije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari