Šta je novo?

LG Nexus 5

pa nije koji god. ovi budjavi umeju da *****avaju digitizer kad je telefon na punjacu. odnosno, telefon brljavi ako pokusas nesto da uradis sa njim dok je na punjacu. ali za to ne znam koje je pravilo, neki punjaci su radili skroz dobro a neki bas lose.

Ako imaš negde da kupiš brendiran punjač (adekvatnih karakteristika), uzmi to.
Mogu da preporučim i Ldnio punjače. Završna obrada je kvalitetna (nisam ih otvarao, nije bilo potrebe). Odlično su se za sada pokazali.

pa nije koji god. ovi budjavi umeju da *****avaju digitizer kad je telefon na punjacu. odnosno, telefon brljavi ako pokusas nesto da uradis sa njim dok je na punjacu. ali za to ne znam koje je pravilo, neki punjaci su radili skroz dobro a neki bas lose.

Nisam ni mislio da kupi neki za 100 dinara. Može da uzme nokia, lg, samsung koji god punjač. Radiće, ne mora da traži baš za nexus 5.

Pokusavam da utvrdim da li je baterija riknula ili je neki proces ali po mom misljenju baterija je. Elem, evo nekoliko screenshota, pa ako neko moze da desifruje. Telefon sam napunio, i stajao je jedno sat vremena bez ukljucivanja ekrana, wifi off. Inace, location je off, keep wifi on during sleep je OFF, google now off...u sustini sve sto u pozadini moze da radi je na off. Rom je Chroma 6.0.1 sa njegovim kernelom. Isti kao na mom telefonu, a ja nemam ovih problema sa baterijom. Za tih sat vremena pao je sa 100% na 96%.

Cini mi se da ti je zviznula baterija,ne vidi se nikakav problem ovde.
Imas 1% awake sto je nista.

Jel moze preporuka za neku drugu prodavnicu gde bih mogao da kupim bateriju, a da nije onaj Mobis jer nisam iz BG-a a ne bih bas da saljem telefon i da mi bude kod njih 2 dana? Jel donosi neko iz Madjarske mozda?

Ne bih kupio nijednu od tih baterija koje nisu original.

A gde da nadjem original? :) Ima na KP baterije gde pise da je original, ali to ne moze covek da zna.

Ne postoji nigde org sem u ovlascenim servisima. Znaci ne gine ti cimanje do bgd

A cisto razgovora radi, zasto ne bi uzeo nijednu bateriju osim originalne? Koje su lose strane te opcije?

^
Proizvod nije pronađen.

Cudno. Sad?

Kod:
http://4gstore.rs/index.php?route=product/product&product_id=5371

Prilozi

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    278.3 KB · Pregleda: 81
Nisam, ali na više mesta su ljudi potvrdili da taj sajt prodaje originalne delove.

23e sa porezom. Nije to puno. Sto ti kazes, ne znam kako ovi nasi prodaju po nizoj ceni.

Pa dobro, ali postoji momenat gde niko od ovih nema radnju, nema lokal, radnike, a moze da ode do Madjarske da kupi po nizoj ceni, i da se vrati da uzme povracaj poreza.

To je prosto nerealno jer je n5 nebitan telefon.. Da pricamo o s3,s4,s5 itd itd pa i nekako.
Pre ce biti da je to baterija sa alixpresa koja tamo kosta 8$ ( nije org naravno)

U smislu popularnosti :) popularan telefon koga koriste i penzosi i deca od 12god = mnogo veci izbor pratece opreme a tako i org delova

Znam ljude koji su kupovali nove polarcell baterije, ako se tako zovu i bile su dobre kao original. To da su neoriginal baterije lose ne mora da znaci.

Vrh Dno