Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa na kompu je bar lako. WIN će sam da ti kaže zdravlje baterije. Svaki posle WIN 8 to ima.

Nece ti nista niko reci dok ne provjeris.

More u CMDu sa" powercfg/batteryreport", a more i HWMonitor, ja ga imam. Bitne dvije stavke, Design Capacity i Full Charge Capacity. Razlika u procentima je tzv. Wear Level, sto nize to bolje.

Kakvo more ?
Znaci treba neki uredjaj.. Koliko kosta to pomagalo ?

Moze li nekakav link ka ovoj metodi koju si ukratko opisao ?

Poslednja izmena:
Kakvo more ?
Znaci treba neki uredjaj.. Koliko kosta to pomagalo ?

Moze li nekakav link ka ovoj metodi koju si ukratko opisao ?

Ma more = može.

Nece ti nista niko reci dok ne provjeris.

More u CMDu sa" powercfg/batteryreport", a more i HWMonitor, ja ga imam. Bitne dvije stavke, Design Capacity i Full Charge Capacity. Razlika u procentima je tzv. Wear Level, sto nize to bolje.

Pa naravno da mora sam da proveri. Neće sigurno da iskoči notifikacija.
Nego nisam hteo da pišem sa telefona da ne pogrešim komandu. Rekoh izguglaće sam :)

Aaaa ,on ti odg za laptop. Lol. Tako napisi :)
Znam da za mobilnu bateriju to nije moguce vrv bez dodatnih aparata za analizu..

Poslednja izmena:
Tužan dan za Cataclysm zajednicu, Atl4ntis zaključao sve svoje threadove, nema više razvoja... :(

45e3b710b810d302970571855a45ffd2.jpg

Ova zadnja Cataclysm-a je bez mane, tako da dalji update i nije potreban ;)

Nesto me prebaci na stokčinu bez roota, i nije da se ne moze. [emoji28] Nemam vise zivaca i vremena da se zezam.[emoji14]

Root stocka i pobrišeš šta ti je višak, eventualno Xposed...
Istina sve je to bilo u Cataclysm, ali šta da se radi.

28 dana bez restartovanja, tek juce-prekjuce poceo malo da zeza, nekada mu treba sekundu-dve da ucita launcer i nekada se desi da sporije ucita aplikaciju. Ali 98% vremena radi potpuni normalno. Guram dok mi se ne desi slucajno da se ugasi ili dok ne postane nepodnosljivo.

Zezaš li nas?
Nexus 5 radi po 6 mjeseci bez restarta. Tačnije mora se restartovati kada se radi novi update :)

Pa s obzirom da sam ranije stalno cackao telefon pa sam cesto restartovao, sada nista nisam dirao vec mesec dana tako da je meni ovo super. Mada me vec nervira sto sporo ucitava launcer. A da radi 6 meseci bez restarta ne mogu da ti poverujem, pa i da se ne azurira, to jedino moze da uspe neko ko samo koristi telefon kao sat i da trosi struju.

Kada je postojao bug sa memorijom, mislim 5.0 onda je povremeno bio potreban restart. Sada nema nikakve razlike prvog dana nakon instaliranja 6.01 i mjesec dana kasnije.
Ne vidim zašto bi se nešto promjenilo za 2 ili 4 mjeseca.
Jednako je bilo i sa KK Androidom.

Redovan restart je nešto što smo dobili kao blagodet dugo najavljivanog Androida L.

koji drajveri mi trebaju da bi mi radio fastboot? windows 10

Skini zvanicne google usb drajvere valjda rade na toj raspaloj 10-ci. Pokusaj skinuti od 8-ice ako ne bidne za 10-ku.

Skines SDK Manager i odatle pokupis vazda sve zadnje i platform tools i drajvere i sve drugo....bez frankenstajn verzija.

Poslednja izmena:
Ono sto sam ja postavio radi 100%, sto bi skidao sdk, za minut gotov posao, ja instalirao na win 10 pre dva dana.

Skinuo sam ovo telepovo, to mi je i trebalo, nešto iz iskustva što provereno radi, mogu i ja da guglam i da prčkam ali nemam telefon kod sebe pa da ne gubim vreme na isprobavanje kad mi dođe drugar da mu flešujem

Vec 2dana sam na full stock bez ruta i deluje da bih u buducnosti mogao da zivim ovako :) (android pay i samsung pay su dobrodosli u srbiju ;) )
Ima malo vise reklama ali za sada mi ne smetaju previse

I ja sam na stocku ali sa rootom (systemless). Nista mi ne fali.
Mozes skloniti reklame sa adaway, napravis host u data/data/hosts i symlink-ujes u system/etc/hosts. Ja sam tako odradio to, busybox u su/bin, napravio skriptu za dt2w i net.hostname u su/su.d, skinuo read permisiju sa system/media/ui/lowbattery jer me isprepada to na stereo zvucnicima, i tako da nisam taknuo System, ako naidje OTA, posto nisam stalno u mogucnoati prckanja sa kompom. Jedino mi fali vibration intensity ali moze se i bez toga. Nesto sam uletio u trip da ne diram /system (i recovery i kernel (stock patchovan)) da budem spreman za ona.

Tek sad vidim da mi vecina silnih opcija u vustom romu nista ne znace. Na stock sve leti, bugfree. Od kadao nema cataclysme odlucih se na ovaj korak.

Poslednja izmena:
Jedina stvar na koju ne mogu da se naviknem na stoku je sto precica na lock screenu pali google search a ne dialer.

Pa ona koja pali Google search.
Meni fali dosta stvari, ali to mi je bas deal breaker

Na lockscreenu meni imaju precice za Phone app i Cameru, nista ne pali Google Search.

Tako stock ne izgleda, ne znam sta je to.

586be0e3e3d84c2b842fc4373b184315.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno