Šta je novo?

LG Nexus 5

Stock modifikovani MM...

Alo bre stock MM [emoji15] [emoji51]

Mozda ima veze sto sam uklonio odavde raspali Google Search, kad zadrzis malo na srednje navigaciono dugme, da ne otvara GS.

uploadfromtaptalk1454282712226.jpg

Evo sada sam flesovao ovaj nov security image, i iskljucio sam ovo kao kod tebe na slici i pojavio se dialer na lock screenu. *** ala su sakrili opciju. Nikada je ne bi nasao

*** gledam ovu sliku i mislim se sta mi nije u redu s ocima, da mi je nekako ukrivo, kad ono stvarno krivo.Zbog cega?

Nesto tapatalk brljavi iskrivljuje. telep ti rece nije to MM[emoji28]

Eto te ko neka nubara sa XDA, ni funcije stock ROMa nisi istrazio.[emoji51]

Jesu li promjene samo u system.img-u kod novog security patcha.
Ja bih sacekao OTA da vidim kako ce leci...

Poslednja izmena:
Meni jos nije dosla ota. :) cekam je full stock.. To ce mi biti 4ti put u zivotu da radim otu

Da je nesto bitno ne bih cekao, da donose nove stvari i ispravke, a ovako samo security patch.
Isto kao da imam antivirus sa definicijama starim 3 dana, i trcim odma' da updateujem k'o da gori pod nogama.

Ne znam ni kako izgleda kad dodje OTA, nikad dobio nisam, da vidim kako ce proci i tako to, malo iskustva, da li ce unroot proteci uredno i sl.

Poslednja izmena:
Settings/apps/settings icon/default apps /assist&voice input/assist app

Loznice kad obicno dodje ovaj SPatch OTA, ima li pravila...

Poslednja izmena:
Molder voza Ringke slim ako dobro vidim - ista kombinacija kao i kod mene :)

Jedno pitanje, zanima me kakva je situacija kod vas. Trenutno mi je na telefonu rom Bliss 5.1.1. Kada god prvi put u toku dana ukljucim WiFi (ili posle duzeg perioda iskljucenog neta, tipa 5-6 sati), bukvalno sledecih 5-6-7 minuta ne mogu nista da radim na telefonu, ali nista, ne mogu dialer da otvorim, ne mogu da otkljucam telefon, koliko on zabaguje sav kao blesav, da li se sve sto moze i ne moze da se konektuje na net tada startuje ili sta, ne znam, ali nesto tipa ekvivalent kada na racunaru procesor zakuca na 100%, ma i gore. Mislim da mi je i sa drugim romovima tako bilo, ali ne mogu bas da se zakunem jer furam ovaj rom dosta dugo. Ne znam da nije do FB mesindzera, jer koristim fejs za posao, i stigne mi npr. 20 poruka u tom trenutku, tj. od 20 razlicitih ljudi poruke. Kako je kod vas?

Sumnjam da ce se neko javiti sa tim problemom. Brate ti ko i loznica, dva fantoma. [emoji2]

Sto ne stavis zadnji 6.0.1 stock (root opcionalno) i neka svlaci OTAu. Vidis da ti ne ide ta cuatomizacija, vazda se nesto izbaksuzira...

Prilozi

• AhrUn80AI_WZix-9WlLIyzjPq71wNcCnFvVH45-JjnHD.jpg
    AhrUn80AI_WZix-9WlLIyzjPq71wNcCnFvVH45-JjnHD.jpg
    82 KB · Pregleda: 100
  • AivuTo18Lmxlxl--49mwsVlij69tHFadZFksWbWBDSbB.jpg
    AivuTo18Lmxlxl--49mwsVlij69tHFadZFksWbWBDSbB.jpg
    81.1 KB · Pregleda: 87
Wifi je bio iskljucen? Ako jeste, sto ga onda prikazuje na grafiku?

kaže da jeste. jel beše viber hoće da drži tako uključen wifi? skeniranje je isključeno

Ne bi me cudilo ili Viber ili Facebook. Prije bih glasao za FB.

Vidi sa BBS-om.

Meni je Viber uvek držao tako wifi. Kad sam podesio u njemu use device settings ili kako već prestalo je.

Ajde podesi ga sad na use device settings :D
uploadfromtaptalk1454441284301.jpg

Isti problem na Nex5.

Da da pretpostavio sam da je to... Malopre sam rekao drugu da podesi tako pa ćemo videti

To je to viber dizajnera, moze da se menja samo je graficki veoma konfuzno odradjeno

Pa i sa use device's settings je stalno ukljucen wifi.

Sumnjam da ce se neko javiti sa tim problemom. Brate ti ko i loznica, dva fantoma. [emoji2]

Sto ne stavis zadnji 6.0.1 stock (root opcionalno) i neka svlaci OTAu. Vidis da ti ne ide ta cuatomizacija, vazda se nesto izbaksuzira...

Ako mozes da objasnis o cemu pricas?! Kakva customizacija mi ne ide??

Nisam nikada probao taj bliss rom, ali imas mnogo novije romove pa probaj. Ako ti se i dalje desava onda je nesto hardverski, ili probaj da deinstaliras taj fb.

Ali molder koji prvih 15min epizode vrti n5.. U kadru je mob bio 20puta min,cak je i slikao u mraku sa njim :) nerealno

"Nerealno" i Dosije X idu zajedno, tako da je sasvim opravdano takvo koriscenje N5. :D

Vrh Dno