Moze li mi neko preporuciti servis u Novom Sadu, izgleda da je otisao display. Jedno vreme radi normalno pa onda pocrni a vidi se pozadinsko osvetljenje, pa se ponovo pojavi ali ne radi touch. I isplati li se uopste to popravljati.
Da li to znaci da je ocekivano ponasanje da ako uradim faktori, samo ja mogu posle toga da ga "odkljucam"?
Probaj da stavis zastitu u vidu pin code-a i onda pokusaj factory reset.Da li to znaci da je ocekivano ponasanje da ako uradim faktori, samo ja mogu posle toga da ga "odkljucam"?
Negde sam citao o tom feature-u, ali kad sam sad uzo n5, momak na licu mesta uradio faktori, ja doso kuci logovao se sa svojim accountom sve najnormalnije, i jos sam bio u fazonu da sam nesto pogresno skapirao..
Da li sam?
Od verzije 6 Androida mora da se na telefonu odabere file transfer ili kako vec ide i prikazace ti sadrzaj sa telefona na kompu.Drugari,
Kada prikljucim telefon preko USB-a na komp, uredno se pojavi kao MediaDevice ali kada ga otvorim unutra nema nikakvog sadržaja. Imate li ideju kako to da popravim ili će da padne neki factory reset?
Imam stock 6.0.1
Probaj da uključiš usb debugging u u opcijama za programereDrugari,
Kada prikljucim telefon preko USB-a na komp, uredno se pojavi kao MediaDevice ali kada ga otvorim unutra nema nikakvog sadržaja. Imate li ideju kako to da popravim ili će da padne neki factory reset?
Imam stock 6.0.1
Skrati skoro do jednog sata samo zbog te opcije.Pa dobro, nije TAKO strasno koliko sam ocekivao. Koliko u proseku skrati SOT, da ga uprostimo tako?
Jel misliš krš zbog kvaliteta izrade ili možda može da ošteti bateriju?Ja sam uzeo na Ali neki jeftini i bio je krš. Bolje juri one Nokijine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari