Šta je novo?

LG Nexus 5

Moze li mi neko preporuciti servis u Novom Sadu, izgleda da je otisao display. Jedno vreme radi normalno pa onda pocrni a vidi se pozadinsko osvetljenje, pa se ponovo pojavi ali ne radi touch. I isplati li se uopste to popravljati.

Ne isplati se, jedino original display da uzmes. A to je skupo.

Zna li neko dje mogu da narucim original bateriju za nexus? Ili neku kopiju provjerenu ako to uopste postoji :)

Da li to znaci da je ocekivano ponasanje da ako uradim faktori, samo ja mogu posle toga da ga "odkljucam"?

Negde sam citao o tom feature-u, ali kad sam sad uzo n5, momak na licu mesta uradio faktori, ja doso kuci logovao se sa svojim accountom sve najnormalnije, i jos sam bio u fazonu da sam nesto pogresno skapirao..
Da li sam?
Probaj da stavis zastitu u vidu pin code-a i onda pokusaj factory reset.

Iskreno ne znam sta ce se desiti :)

Ako se odradi iz menija, nema. Ako se odradi preko dugmica ima skoro svaki. Samo tu ima fora i forica da zaobidjes pa da ga restartujes iz menija.

Drugari,

Kada prikljucim telefon preko USB-a na komp, uredno se pojavi kao MediaDevice ali kada ga otvorim unutra nema nikakvog sadržaja. Imate li ideju kako to da popravim ili će da padne neki factory reset?
Imam stock 6.0.1

Drugari,

Kada prikljucim telefon preko USB-a na komp, uredno se pojavi kao MediaDevice ali kada ga otvorim unutra nema nikakvog sadržaja. Imate li ideju kako to da popravim ili će da padne neki factory reset?
Imam stock 6.0.1
Od verzije 6 Androida mora da se na telefonu odabere file transfer ili kako vec ide i prikazace ti sadrzaj sa telefona na kompu.

Sramota me sto nisam pritisnuo na notifikaciju da pogledam da pise "just charging", kontao sam da ga ne bi ni video da nije u fajl transfer modu..

Hvala, ziv bio :)

Drugari,

Imam stock 6.0.1
Probaj da uključiš usb debugging u u opcijama za programere
Edit : tek sad videh da je odgovoreno

Poslednja izmena:
crklo mi dugme off/on, jel zna neko dobar servis u Novom Sadu?

Pitanje coveka koji mrzi sve vrste futrola, protektora, gumenih navlaka i ostalih slicnih stvari:

Jel imate neku preporuku za nesto u cemu bih nosio telefon i lako ga vadio i vracao nazad (pretpostavljam da je to neki sleeve case)?

Nesto sto ne izgleda kineski, nije preveliko i ne trazi mucenje svaki put kada zelim da izvadim ili vratim telefon.

Dobar dizajn, dobar materijal, cena manje vise nebitna.

Dajte tako nesto za Nexus 5...

Pretraga takvih stvari po internetu "na suvo" je uzasna, nude mi se samo stvari iz horor filmova :(. Bas nisam u stanju da sam pronadjem ono sto mi treba :D

Na etsy-u ima par ovakvih koji se rucno prave od dobrih materijala, ali nisu jeftini... (pravi se po meri za svaki telefon, sta god da pise).

Ovo mi je ok, ali bih voleo jos predloga...

https://www.etsy.com/listing/258001929/iphone-6-s-6-s-plus-case-slimline-double

https://www.etsy.com/listing/208606767/iphone-6-6-plus-leather-case-slimline

https://www.etsy.com/listing/249637346/iphone-6-s-iphone-6-s-plus-slimline

https://www.etsy.com/listing/236017763/leather-case-lg-g3-lg-g4-black-sanded

Poslednja izmena:
Ja sam za Galaxy Nexus koristio Sena sleeve. Crna, kožna, tanka. Na žalost nema za Nexus 5.
Do skoro mi je bio samo u dbrand skinu. Povremeno stavim nillkin frosted shield, ali mi ide na živce, pa ga ne nosim često.
Osim kvalitetnih vinyl skinova, ne preporučujem ništa drugo. Sve uveća telefon.

Znaci slicno razmisljamo...

probacu da trazim nesto sto lici na to, hvala.

Ljudi treba mi savjet. Imam nexus 5, sada star vec 2 godine. Isplati li mi se da gaprodajm i uzmem meizu mx4 pro? Skoro pa glava za glavu :)
Nexus mi rwdi perfektno ali i 2 prijatelja su isto inali n5 i skoro su im crkli iz cista mira. Nije bilo isplatljivo da se popravlja jer je morala maticna da se mijenja. Ovo me malo prepalo pa sam poceo da razmisljam o ovom meizu telefonu jer ne bih da mi crkne nexus, sigurno ga nisunapravili da je vjecan, a sad je vec 2 god star :)

Poslednja izmena:
I da dodam jos jedno pitanje dok sam tu:

Jel probao neko bilo koju varijantu double tap to wake/sleep na nexus 5? Kako utice na bateriju?
Vidim da elementalx podrzava...

Hvala.

Loše.. ako ti je u deep spavanju trošio 1% na h sa tom opcijom će oko 2.5%

Pa dobro, nije TAKO strasno koliko sam ocekivao. Koliko u proseku skrati SOT, da ga uprostimo tako?

Da li bi neko mogao da mi predlozi neki wireless punjac i odakle bi bilo najbolje uzeti? Odnosno ima li kod nas ili neka online opcija kao aliexpress.

Ja sam uzeo na Ali neki jeftini i bio je krš. Bolje juri one Nokijine.

Ma izrada. I još je bio pod uglom, a magnet je bio slab, pa nije držao telefon.

Jel postoji način da proverim u kakvom mi je stanju baterija?

Kako da tumačim onaj health podatak u programima kao Ampere (piše da je Good :D).

Pretpostavljam da tu nije moguće neko stvarno dobro rešenje za očitavanje?

I na mom dell lapu njegova ugradjena aplikacija kaze da je baterija good a traje pola sata [emoji24]

Vrh Dno