Šta je novo?

LG Nexus 5

Poslednja izmena:
Boga mi Cataclysm objasnjava svima neke stvari. Vrhunski ROM, smorili su vise ovi ostali, samo kopiraju jedni druge, sve isti qc. Atl4ntis je stvarno originalan sa svojim featuresima. Provjerio sam sve je extra, bez nekih bagova, tacno ono sto treba, sve na svom mjestu.
Layers je isto dobar, vjerovatno i dosta bolji od theme engine ispod haube, pojednostavljeno je sve.
Bicu ja miran dugo vremena izgleda... :D

Poslednja izmena:
Pm-jMIrNQFUQIHvKCIx3AFgQLo3uN8YVq-T1hi6avGI.png

MM Cata :d Inače izvlačim po 4h, ali eto ovaj put nešto bolje. Najviše korišćen browser, twitch, razgovori, a uvek wi-fi/3g prilikom korišćenja (inače gasim kad ne koristim).

Poslednja izmena:
Koji su dobri layeri da probam malo, nesto poput Density light. Znaci sa nekim lijepim bojama, bez mnogo sarenila i komplikovanja. I nesto malo da se poigram sa ikonicama u nav baru?

Nije los ovaj cataclysm m rom. Ima vecinu meni potrebnih opcija, koristicu ga dok ne stigne chroma da se zavrsi.

Koji su dobri layeri da probam malo, nesto poput Density light.

Elements, destiny, milos ui, peeaf+ peeaf plus, commute ui+evolve ui.

Poslednja izmena:
Ja koristim TumberWolf. Vecina koje sam gledao su previse tamne, ili svetle. Ova mi za sad najbolje lezi.

Ja volim kao stock svjetle. Imam cesto (uvijek) FC za play services, supersu i nekad layer kada uninstall layers. Not big deal, ali ne znam je li ok to, ili je do mene nesto. Bilo bi dobro da ne mora reboot, sad je sykopompos nesto uveo experminetalno, vidjecemo kako ce se ponasati.

Ne kontam koja je razlika izmedju animated i static status bar.

Poslednja izmena:
Na novoj chromi ne mora reboot posle promene layera, ali do sada je moralo posle svake promene.

Layersi su po defoltu podrzani na cata ? Rekao je da ne podrzava neke leyerse, da li te ili neke pro.. Ne znam ni koja je razlika :)

Uspeo sam.. Namestio ovako nesto. Mada nisam znao sta da stikliram da bi mi dark boja bila i u google lacheru..

uploadfromtaptalk1446492276266.png

I kada idem da sherujem neku sliku ne vidi mi se naziv programa gde cu da sherujem jer su bela slova a i bela je pozadina. Wolf thema. Izgleda da nisam stiklirao sve sto treba :)

Poslednja izmena:
Te tamne teme imaju poneke bagove, pogotovo sa tekstom

Edit: probaj prime, free na play store-u

48ea8cd00ec1f5cd8577da9a1def3d55.jpg

bc517a94ceb83f4b5a031907f95197bb.jpg

2fcd35a04dc2c574732709a5c030839f.jpg

Uz malo igranja sa onim dodatkom palette, mozes dobiti zanimljive kombinacije

Poslednja izmena:
Sta stikliras pri instalu da bi ti se editovao google launcher ? Jos mi samo on nije kako treba.

Ja sam ovo stiklirao na wolfu.

uploadfromtaptalk1446493603866.png

Da nije google velvet ?

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da je to gore stock launcher, jer na novoj nema te opcije 'Search apps...' a valjala bi. Ima ali ako se swipeuje odozgo ali nije prakticno.

Upalilo je. Iz te teme sam uzeo samo velvet. Super. Hvala :)

Uvijek mores naci nekoga da kupi i donese. Najveci cim od svega je dati repa. :)

Posto je N6 tema "mrtva" ova je najaktivnija od nexusa, i ovde su svi "znalci" podforuma na jednom mjesu.

Koji Vam ROM vise lezi Cataclysm ili Chroma.

Probao sam Catu na N4, definitivno drugaciji i originalniji ROM od svih ostalih. Zato me i privlaci. Atlantis je lik koji mnogo ne petlja i dodaje samo provjereno. A jos zasnovan na stocku. Chromu sam nekad probao, nista posebno, kao i svi ostali radjen po istom kalupu, ne znam zbog cega je hvale ovuda. Sta to ima u Chromi...

Probao bih definitivno nesto drugacije od CMa, ai svakako da vidim i taj Layers RRO.

A i kerneli koji su aktuelni?!
Nisam mnogo probavao, dipao mi se blisspop, kernel electroactive aosp

Joj telep,sta ucini...bljuv,bljuv
Ja sam se preporodio sa bijelom gospodskom,ne moram vise da se cimam sa bijelim themama.

Nisam mnogo probavao, dipao mi se blisspop, kernel electroactive aosp

Ja sam trenutno na Blissu, zadnjih nekoliko meseci, kernel je BlueSpark. Bateriju drzi ubija, preko noci potrosi 0-1%. Devojci sam stavio ( ;) ) BoostPop sa njegovim kernelom, malo manje drzi bateriju, tipa potrosi 3-4% u toku noci, ali cini mi se da radi brzo. Doduse tek je 5-6 dana kod nje. Juce rece da joj se desilo da je blokirao dok je gledala slike i morala je na silu da ga resetuje. Takodje joj se desilo da nije hteo ekran da joj se ugasi na dugme.

Nema savrsenog roma....

Nema savrsenog roma....

Cataclysm.

Ja kontam staviti taj Code Blue, ovako na papiru mi se cini najvise priblizan stocku, bez mnogo featuresa i prckanja. Samo ne znam onaj hotplug, thermal driver i ostalo sto je disableovao googleovo, kakav mu je, nekako mi lik iz dosta procitanih stranica djeluje da fura samo svoju pricu bez osvrtanja, kao da je pametniji od cijelog Googleovog tima, sve mu je 'crap'.

Po meni kroma najbolji za peticu. Sada koristim cataclysm samo dok ne izadje kroma sa jos ponekom opcijom. U kombinaciji sa blu spark kernelom. Savrseno

Jesam ja lose razumeo, ili je u Cati ispravljen wi-fi i call lock bug? Jer i dalje ih imam.

Zasto ti se vise svidja Chroma u odnosu na druge i Cataclysm. Volim i zanimaju me misljenja potkrepljena nekim razlozima pa bilo kakvim... :)

Nazad
Vrh Dno