Šta je novo?

LG Nexus 5

Jel' bootloader i radio od 6.0 isto idu kroz TWRP ili mora preko PC?

Preko pc odradis. Ja bih ceo stock flashovao, sta ti je to, cas posla. A onda posle toga lepo twrp i instaliras rom i miran si.

Inače onaj bug što se dešava prilikom poziva da se ugasi display. Mislim da je to ustvari feature :D

Kada zoveš ti onda se pali, dok kad tebe zovu se ne pali. Logično je da ćeš ti da ugasis, a kad tebe neko zove onda oni spuštaju slušalicu.

Ne znam, videćemo šta će biti na novom update-u, da li će ostati ili će se promeniti.

Onda je lose odradjen feature jer bi trebalo da mi se upali ekran ako pritisnem power dugme. Umesto toga se zakljuca, pa jos LED svetli u svim bojama.

Da li neko moze da mi kaze u cemu je fora, zasto mi "Google play services" jedu bateriju vise nego display???

Prilozi

• Screenshot_20151028-091430.png
    Screenshot_20151028-091430.png
    111.4 KB · Pregleda: 110
  • Screenshot_20151028-091502.png
    Screenshot_20151028-091502.png
    163.7 KB · Pregleda: 108
  • Screenshot_20151028-091512.png
    Screenshot_20151028-091512.png
    104.7 KB · Pregleda: 106
  • Screenshot_20151028-091507.png
    Screenshot_20151028-091507.png
    70.3 KB · Pregleda: 107
Ladno nisu rešili mobile radio bug.
Koji amateri. . .

Ja nemam taj problem sa satom. Od pocetka izlaska pa do danas sam koristio alarm i nikada nisam imao problem sa satom, niti mi je alarm kasnio, niti kada sam pogledao sat ujutru ili kad god, nije bilo kasnjenja.

Ladno moras biti amater da iste bagove razvlacis godinama. Veliki neprofesionalizam, neodgovornost, nemarnost, ne znam ni kako bih vise nazvao. Razumijem da ima bagova (ko radi taj i grijesi), ali da ih resavaju godinama (ili da ih boli qc) ne razumijem. Sta uvode koj qc nove stvari, dok stare ne rijese. I kako smatrati Android jednim ozbiljnim projektom. Ja ne mogu. Ekipa sa XDA radi bolji posao nego oni u Googleu.

Poslednja izmena:
Ladno moras biti amater da iste bagove razvlacis godinama. Veliki neprofesionalizam, neodgovornost, nemarnost, ne znam ni kako bih vise nazvao. Razumijem da ima bagova (ko radi taj i grijesi), ali da ih resavaju godinama (ili da ih boli qc) ne razumijem. Sta uvode koj qc nove stvari, dok stare ne rijese. I kako smatrati Android jednim ozbiljnim projektom. Ja ne mogu. Ekipa sa XDA radi bolji posao nego oni u Googleu.
Amin.

Данас цео дан на мобилном интернету... И од поднева сам приметио да ми се изгубила ознака за тип мреже (H/LTE)..
Иначе шљака нормално...
Баг или нешто ново?
Pogledajte prilog 182980

На локацији где је 3Г проверено... У опцијама стоји LTE.. И сад не знам кад сам на којој мрежи.. Небитно, али...

Poslednja izmena:
Ne znam koja si mreza ali meni se na 5.1.1 poslednjih dana na mtsu desavaju takve cudne stvari.

Теленор... После гашења, паљења појавило се H... Тамо где је увек и било...
Дал је баг до мреже или шестице не знам...
Интернета је било и док није било ознаке...

A da nije neki refurbrished ili nesto. Lik generalno ima dobre komentare, ali ako pogledas ima i solidan broj negativnih koji kazu da su dobijali koriscene ili otvorene, ne nove telefone.
U svakom slucaju ima Ebay moneyback pa stim moze da se regulise 'prevara'

Ja verujem da su verovatno refurb modeli. Sumnjam da su nekome ostale veće zalihe ovog modea.

Sta jesu? Velike zalihe ili refubrished?
Inace, lik je danas za nekih 6, 7 sati prodao preko 100 komada.

Pa refurbished. To je konstatacija u postu iznad.
To su radili i za Nexus 7 i 10.

Zasto uopste i obracati paznju na te americke oglase svejedno ne salju vamo i prevelik je cim to doneti.

Jer mnogi ljudi imaju kombinaciju da neko uzme za njih. Zašto da se ne postavi ovde?

Uvijek mores naci nekoga da kupi i donese. Najveci cim od svega je dati repa. :)

Posto je N6 tema "mrtva" ova je najaktivnija od nexusa, i ovde su svi "znalci" podforuma na jednom mjesu.

Koji Vam ROM vise lezi Cataclysm ili Chroma.

Probao sam Catu na N4, definitivno drugaciji i originalniji ROM od svih ostalih. Zato me i privlaci. Atlantis je lik koji mnogo ne petlja i dodaje samo provjereno. A jos zasnovan na stocku. Chromu sam nekad probao, nista posebno, kao i svi ostali radjen po istom kalupu, ne znam zbog cega je hvale ovuda. Sta to ima u Chromi...

Probao bih definitivno nesto drugacije od CMa, ai svakako da vidim i taj Layers RRO.

A i kerneli koji su aktuelni?!

Poslednja izmena:
Ja sam Chromu na lp koristio nedelju dana i presao na catu. Od tad samo catu koristim i njen kernel. Na Chromi mi baterija nije bila dobra kao na cati i kao da sam imao imali lag.

Meni se cataclysm uopste ne svidja, desavale su mi se neke cudne stvari koje mi se na chromi nisu nikada desile.

Ne znam ,mene cata nikada nije izdala. I svidja mi se razmisljanje tog deva,ubacuje samo logicne opcije u rom i gleda da ne brlja puno u samom kodu. U prevodu ne gleda da napravi tw od stock roma.

Ljudi shvatite, brzina i fluidnost su karakteristike kernela, rom birajte po funkcijama koje vama leže i onda ubacite kernel koji vam najviše odgovara po pitanju odnosa brzine i baterije. I to je to. Oba roma o kojima govorite su fantastična.

Vrh Dno