Šta je novo?

LG Nexus 5

ne znam da li ima, ali kome uopste treba test, valjda je najbitnije kako ti se svakodnevno ponasa telefon, to je kao oni testovi koje rade sa ovi iz ovih arena sa iphonima i samsunzima, a onda krenes da ga koristis kad ono prc.. Nidje veze..

@Uros

pa da, ova moja je mozda na pola zivotnnog veka, oko 20 meseci je stara i klasicno koriscenje i punjenje, svako vece dok spavam ona se puni da bi bila spremna za koriscenje tokom dana, nikad mi se nije desavalo da punim telefon od 0 do 100 dva puta u 24h... Mozda ga dopunim samo ako znam da cu da zaginem negde do kasno..

Uglavnom od 6.0 je poceo wifi da rastura :(
jel se zna kad ce neki update ?

Pa uradi factory, ili makar clear cashe?

I meni je wifi na vrhu po procentu, ali ljudi, ne trosi toliko bateriju. Ocigledno je napravljena greska u algoritmu i izracunava vecu potrosnju nego sto jeste.

I meni je wifi na vrhu po procentu, ali ljudi, ne trosi toliko bateriju. Ocigledno je napravljena greska u algoritmu i izracunava vecu potrosnju nego sto jeste.

Nexus 4, AOSP 6.0 ROM-ovi (Frank, nezvanična Chroma i Kataklizma) nemaju wi-fi drain. Ne znam šta se dešava kod Nexus-a 5, da nije možda bug u Kernelu?

Ako niste iskljucite skaning, nestace wifi. Na tabletu mi je isto wifi bio na listi dok nisam iskljucio skaning, sada ga vise ne bude u list.

Poslednja izmena:
Po 453 put to je bug 6.0 sistema.. [emoji15]

42c9c7e106ed5a77ef248f079ead40b2.jpg

Ja imam 2 od 3 buga sa ove liste..
Veoma retko mi se pali displej posle zavrsetka razgovora,i to me extra za sada nervira.

Poslednja izmena:
Ti si ga ugasio :)

Sreca pa me jos nije zakacio ovaj wi fi bug :)

Očito da postoji bug u stock kernelu koji uzrokuje prva dva baga sa liste. Ja imam samo treći bug, to je do sistema sigurno.

Ja sam na CallMeAldy custom kernelu za Nexus 4.

Ja sam za sada zadovoljan, MM deluje brze od LP. Od ta 3 buga imam 2, wi fi se sporo konektuje i lock kod call-a. Wi fi draina nema i s' mojim koriscenjem izvlacim po 4h sot skoro svaki put. Jedino sto razmisljam da li da flashujem catu, posto vidim da nema te bugove ili jos da cekam dok ne bude stable?

Ti definitivno treba da budes beta tester.Koliko se secam i na L-u si imao svaki moguci bug.
Moguce. Kad budem imao vremena odradicu reset pa onda cist sistem, da vidim kako se ponasa. Na 5.0 sam imao dosta bagova, dok je na 5.1.1. sve radilo kako treba.

wifi scanning se nalazi u location na mm?ako da upravo sam iskljucio to i bluemooth pa cemo da vidimo :)

Ako niste iskljucite skaning, nestace wifi. Na tabletu mi je isto wifi bio na listi dok nisam iskljucio skaning, sada ga vise ne bude u list.

Zbog tebe sam dobio 1h sot (yt-a) i bateriju na 75%, shto ako bi tako nastavio da je trosi bilo 3h SOT-a, shto je vrh...hvala ti!
cheers

Poslednja izmena:
Проверио качење на вифи... Нормално брзо...
Имам само онај баг са закључавањем после разговора... И увек закључа, није се десило супротно за ових 10так дана..
Можда и није баг, зна да буде корисно у гужви, вани... Ћао и право телефон у џеп.. Једино би било добро да постоји опција, да будем сигуран...

Za wifi drain: kod mene je scanning off pomoglo tek nakon restarta telefona. Sad ga zaista nema u listi za bateriju. Ali se izgleda istom brzinom prazni :D

Meni i dalje prvi na listi u battery, ali manji je drain nergo do sad...

Imas onaj img koji flesujes (u chainfire tredu, imas da skines), i onda flesujes super su 2.50. I to je to

Ovo mi se vec svidja. Da nisam igrao igricu, izgurao bih 3 ipo sata. Za skoro 2 god staru bateriju mislim da je ok. uploadfromtaptalk1445474211035.png
uploadfromtaptalk1445474229002.png
uploadfromtaptalk1445474241743.png

Meni je baterija ******...pre mi drzala i dva dana..sad jedva prebaci pola dana. I zakljucavanje prilikom razgovora je ******. Momci gde da skinem telenorov 5.1.1, bio mi perfektan, ne znam ni zasto sam prelazio na M, nista novo nije doneo

Nazad
Vrh Dno