Šta je novo?

LG Nexus 5

jel vam radi flash all, uvek sam isao pesaka, a sad da probam vidim nece, da li radim nesto pogresno ili....

Sta izlazi kada kucate na softwere version jel neka nova igrica :)

2.46 . valjda stable ?
Treba betu da flesujes

Sta izlazi kada kucate na softwere version jel neka nova igrica :)
Stara igra, samo malo apdejtovana izgledom.

jel vam radi flash all, uvek sam isao pesaka, a sad da probam vidim nece, da li radim nesto pogresno ili....
Ja koristim minimal adb "program" za flesovanje, uvek ga ponovo instaliram i onda radi flash all, mada i on ume da se zaglupi pa da izbaci ono system.img missing

Poslednja izmena:
hvala :)
izvalio sam vec.. nazalost kasno. kakav smarac lik,eble ga 2 teme na xda..

Meni na nrt nije hteo da prepozna image, pa sam morao rucno. Odradio system, twrp, root i kernel, sad jos layere i miran :d

Flešovao, bootovao se možda 5min, ni toliko. Deluje mi super za ovo kratko vreme, videćemo kako se ponaša. Isprobao Google Now on Tap, radi sa nekim stvarima, sa nekim ne :)

kakve layere, sta propustam.. ? Sticem i ja utisak da je sporiji, nego sam u tripu da je zbog app koje instaliram..

Takodje nece da podigne sistem... Twrp je radio kako treba, zadnja verzija, ali kad sam ga root i stavio kernel, onda nece da digne

root only works on custom kernels with M right now.

ne moze root na stock kernelu,ja zaboravih to..

koji ste vi fleshovali ? znaci moram ici stock dok elemental ne izbaci novi kernel.

Poslednja izmena:
Gde žurite toliko sa twrp, root, stanite malo i uživajte u novom sistemu, posle vraćajte sve :)

Ja sam ubacio blu spark i zabo je svejedno. Zar ne ide prvo root pa kernel, a ne obrnuto?

Telep, jesi ga bootovao nakon blu spark ili si odmah supersu posle toga?

Poslednja izmena:
@Gizmo kako si osposobio gnow on tap? Daje mi onu glupavu poruku da now nije dostupan kod mene.

Upravu je gizmo. Bicu neko vreme skroz stock iako ke sve ogromno. Treba mi dpi 420. :(

uploadfromtaptalk1444076345814.png

Def nema dark ui

Prvo kernel, pa rut.

Posle skoro tri godine nemam neksus telefon, citam temu sa suzom u oku!

Vidim da iz preview 3 nije ispravljen zvuk pri kuckanju na google keyboard.. Posto mi je ugasena vibra i upaljen zvuk dok se brzo kuca preskace zvuk pri kliku.. Na 5.1 nema tog baga. Swiftkey ne mogu da podnesem.. Steta.

Verujem da ni radio active bug nije ispravljen

Stock ce da bude za sad izgleda. Uvek udje u bootloop sa kernelom i rootom.

@Gizmo kako si osposobio gnow on tap? Daje mi onu glupavu poruku da now nije dostupan kod mene.

Imam američki playstor još odavno, možda zato radi. Čitao sam u nekoliko prilika da nekom vas nije čak ni Google Now hteo da se uključi zbog lokacije, ali ja koliko se sećam unazad nikad nisam imao problem sa tim.

@flešeri

Čekajte da srede to malo, izbace nove verzije i radiće, baš ste nestrpljivi :)

Poslednja izmena:
Meni nije hteo da rutuje pa sam batalio. Nego, jel ima jos neko problem sa swiftkey na 6.0? Slova na tasterima su mi jako sitna

uploadfromtaptalk1444082041727.png

Ipak postoji ovaj prikaz :) ali se sada nalazi u dev opcijama..

Nema opcije za menjanje quick pannel ikona? Gledam preview build video i ta opcija ne postoji u developer options

Moja greska, u videu se upali u developer options a pojavi se pod system ui tuner kao sto si rekao, ali je nigde nema.

Kako nema. Na ovo mislis ili.. ?

uploadfromtaptalk1444082810311.png

Poslednja izmena:
Probaj da restartujes mob.. Quick settings opcija

uploadfromtaptalk1444082964050.png

Vrh Dno