Šta je novo?

LG Nexus 5

Ja ću moći tek sutra da flešujem 6.0. Valjda sada radi Google Now na Swipe Up preko home tastera.

Kako najbezbolnije da predjem na 6.0 ? Flash boot,radio,bootloader i system i to je to ? Ali pre toga da uradim factory iz twrp ?

Jesi naučio ti nešto za ovo vreme od tih 12.000 poruka ili si samo spamovao? Svaka čast.

[emoji122] [emoji122]

Ebiga ja bar znam da flesujem [emoji6]

Ti sačekaj dok ti neko ne kaže [emoji111]

Sramota sa moje strane.. Ne znam kako cu sada napolje od blama..

Sram te bilo :D ;)

OTA nece uskoro?

Loznice iznesi posle utisak, ti mi mi 'vako najobjektivniji. Performanse, bagovi, stabilnost...

Zavrseno, rut i lejeri rade super. Sada opusteno i sa stock romom mogu da cekam neki dobar custom rom

Realno napisao je istinu :) Ali iskompleksirani metrosexualci ce uvek patiti od teskih kompleksa :)

Inace par ss

uploadfromtaptalk1444068624570.png

uploadfromtaptalk1444068637754.png

uploadfromtaptalk1444068645045.jpg

uploadfromtaptalk1444068664080.png

Poslednja izmena:
Kako ide layer na stock rom? Tek sam ga prvi put sad na catu stavio, al' kontao sam da mora biti custom rom?

Radi i na stock, vecina tema radi bez problema. Ide kao i na custom romovima, potpuno je ista procedura

Upravo se i moj bootuje, evo vec 2,3 minuta.. kakvi su utisci, sta je ono nesto na prvu loptu, bolje, losije?

Najnoviji, cek da pogledam da li je i meni vratio.

Edit: za sada stoji twrp

Poslednja izmena:
Hmmm. 2.8.7.1 verzija ?

Sto je najgore iz bootloadera sam direktno usa u recovery posle flesha i on samo restartovao mob.. I naravno sada treba da brisem onaj fajl koji automatski posle reboota instalira stock recovery.
Ali buni me ovo sto nece uopste da udje u njega..

Ovo se i dalje bootuje, 27. min.. :D Da ja ovo odradim ponovo, nema ovde leba..

baci ga ponovo. oko 10min traje.

ja napokon usao u twrp fleshnuo supersu ali mob nece sada da se bootuju :D vrh :)

Vrh Dno