Šta je novo?

LG Nexus 5

Svejedno, ko ne pise log, ukloniti sa playa. Nervira to korisnike mnogo. Mozda neko ne zeli update kad vidi da je ubaceno nesto sto ne zeli i sl.
I ovaj raspali Tapatalk prestao pisati log, ko kad izbacuje wiklije i najtlije, pa im mrsko.

Meni je to nekako profesionalno, mislim da se zna red, nismo na pijaci.

Poslednja izmena:
Ne razumem, pravis problem gde ga nema. OK kada se nesto promeni ili doda, naravno da se napise, ali ako se ispravljaju bug-ovi sta ocekujes da napisu osim bug fix?

[youtube]q7Fx2hwd5e8[/youtube]

Google now on tap .

Jel postoji neko resenje (zamenski deo) za ono kad pukne lajsna kod sim sloa i volume tastera.. ?

Obrisao sam post, ali si me pretekao, video sam sad kako izgleda ekran kad se menja.. To je to.. Stvarno su cigani i ovaj i G3 isto djubre

Totalno sam šokiran i razocaran otkako sam procitao da ce 5x u Evropi biti 470€(A u Americi 370$).Stvarno se nadam da ce sled. godine u vipu cena biti jeftina kao i obicna petica prosle god.,ili bilo gde da ce da pojeftini,jer ovo nije normalno.Sta mislite,da li ce pojeftiniti vec oko nove godine,na normalniju cenu?

Totalno sam šokiran i razocaran otkako sam procitao da ce 5x u Evropi biti 470€(A u Americi 370$).Stvarno se nadam da ce sled. godine u vipu cena biti jeftina kao i obicna petica prosle god.,ili bilo gde da ce da pojeftini,jer ovo nije normalno.Sta mislite,da li ce pojeftiniti vec oko nove godine,na normalniju cenu?

Zavisi sta je normalnija cena.. Ne znam cemu cudjenje za cenu, pa telefoni poput Asus Zenfone-a koje je ASUS, ne neki novinar nego ASUS najavio kao budzetske ~300$(e) oni su dosta skuplji, tako da ovaj nexus 5x sa svime sto znamo da nexus donosi nije preterano skup, jer nije ni najavljen kao budzetski...

Odlucio sam da uzmem nexus 5. Mada posto je tema obimna imam par pitanja. Uzeo bih polovan od 16gb posto mi je budzet do 200e. Koje su do sada mane n5, na sta da obratim paznju prilikom kupovine? Vidim razlicite rezultate za bateriju kakva mu je generalno. Moje koriscenje je surf na netu. Viber whatsup, yahoo mail.

Vibracija, labavi dugmici, pucanje plastike. Ostatak standardna provera (wifi, kamera, zvuk itd. )

Provjeri zvuk pri snimanju. Meni a i svaki nexus koji sam sreo zvuk gotovo da nije upotrebljiv.

Dugmici su na svakom labaviji, nije defekt jednostavno imaju malo hoda, ali to ne utice na funkcionalnost. Vibracija je bila problem na prvim serijama.

E da koje serije da zaobilazim. I kako se gleda. To secam se i na nexusu 4 sam trazio da ne bude prva serija. Mislim da je prvi br godina, a druga dva mesec ili gresim?

pa zaobici prve serije od prvih par meseci ali i to ti nista ne znaci, ne mora da znaci da su falicni iz tih serija
Ovako izgleda serijski broj moj je iz septembra 2014
wkoe4l.jpg

Poslednja izmena:
Jel moze kod nas negde da se nadje alu bumper, ne ceka mi se bas 2 meseca da stigne s alia..

Pišite čim izađe MM image, da se flešuje to :)

Ko ce ga znati.. Ali img na njihovom sajtu ocekujem pri kraju radnog vremena u njihovom hq. Znaci oko 16,17h po tom vremenu. Sada koliko je to kod nas mrzi me da racunam :)

Mislim da nece to biti danas, mada lolipop se bese pojavio isto nesto kasno, mislim da je bilo 22,23h,,

Zavidim vam u ovom iščekivanju :) Secam se i ja sam tako prethodne 2-3 god ali vise nemam Nexus...

Nazad
Vrh Dno