Šta je novo?

LG Nexus 5

da bre, i to i download i sa sve wifi mi nadje do 6 satelita brzinom puza.
tako da kapiram da mora neki radio ili kernel da se instalira...
rutovan sam.

da bre, i to i download i sa sve wifi mi nadje do 6 satelita brzinom puza.
tako da kapiram da mora neki radio ili kernel da se instalira...
rutovan sam.

Vrlo čudno. Nexus 5 ima odličan GPS/GLONASS prijem. Začas pronađe 21-24 satelita i poveže se na 10ak. Možeš da pokušaš da flešuješ kompletan factory image, pa da vidiš da li će to rešiti problem. Jel ti je uključen mobilni internet?

Inače, sinoć kada je malo zahladilo, pritisnuo sam noktom tempered glass na onim mestima gde se nije najbolje zalepio i bolje je nalegao. Od 7 mesta, ostala su još 2.

Poslednja izmena:
Nije mi ukljucen mob net...ali wifi jeste, ma gledao sam i po drugim forumima da se ljudi zale za n5 gps od lolipopa, mogu da kazem da je skoro neupotrebljiv.

^ S obzirom da imam Nexus 5, pa još na Lollipop, ne slažem se. GPS funkcioniše odlično. Očigledno je kod tebe uzrok nešto drugo. Kao što sam ti rekao u prethodnom komentaru, pokušaj da flešuješ factory image.

Screen flickering, shutteeing - anyone?
Pocinje ozbiljno da nervira. Loliop 5.1. 1 stock...

Fleshni stock. Ako se i dalje desava onda je hardver

@fica
Izlazi kada predstave nove nexuse. Okt verovatno. Mozda semptembar ali malo teze.

Poslednja izmena:
^^ Tvoj problem je hardverske prirode.

Meni GPS radi savršeno, hvatao je za deset sekundi i kad sam bio na 11 kilometara visine.

^^ Tvoj problem je hardverske prirode.

Izgleda da jeste, flet kabl, tj charging port koji je vezan za ekran :/
I had that issue. Solved it by replacing the flex cable inside the phone. The flex cable has usb charging port on it as well as connects the lcd to the motherboard.

Here is the link to the part on eBay:

http://www.ebay.com/itm/USB-Chargin...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item3cec31a7cf

Probaću wipe cache i factory reset ako ne, onda poručujem kabl i menjam. Ima kablova čak i sa alatima za menjanje...

A pored flickering-a, dešava se da ne mogu da vidim ništa kada se otključa - zaključa. Vidim da je upaljen displej ali je ekran skorz crn. Kad se ohladi radi ok. Čim krene da se greje poludi...

Čudno mi je da sam jedini sa ovim kod nas :(

1 noob pitanje, jel radio taj koji omogucuje gps na telefonima, u slucaju n5 na 5.1.1
radio-hammerhead-m8974a-2.0.50.2.26 ?

Kernel i radio su zaduženi za GPS i sve ostale vidove konekcije.

koliko je normalno da iz cold starta do nalazenja satelita prodje od minut,do minut ipo,2g,bez mobile date i bez wifi ?

Izgleda da jeste, flet kabl, tj charging port koji je vezan za ekran :/

Probaću wipe cache i factory reset ako ne, onda poručujem kabl i menjam. Ima kablova čak i sa alatima za menjanje...

A pored flickering-a, dešava se da ne mogu da vidim ništa kada se otključa - zaključa. Vidim da je upaljen displej ali je ekran skorz crn. Kad se ohladi radi ok. Čim krene da se greje poludi...

Čudno mi je da sam jedini sa ovim kod nas :(

Problem rešen, flet kabl sa kontrolorom punjenja (usb priključkom). DIY, lako se menja. Na kupindu cena: 2500 din.
Nema više flickeringa. Factory reset nije ništa uradio. Idemo dalje. :)

Pocela baterija da me nervira, jedva izdrzi jedan dan...sta uzeti posle nexusa, jel ima neko preporuku?

Koliko para imas na raspolaganju ? Logican skok je htc m8 :)
Ja sam taj skok preskocio zbog cene i prodavaca koji su u 99% slucajeva muljatori :)
Videcemo da li cu se usreciti sa mi4..

Poslednja izmena:
I mene pocinje da izludjuje baterija, preko noci mi padne vise od 30% i konstantno se budim sa ukljucenim bateri sejverom. Sad tesko da bih mogao da promenim telefon, jedina opcija je prodaja i kupovina drugog, ili zamena, pa i mene zanima koja je najbolja opcija. Naravno, cisto da znam, ne verujem da cu to i uciniti.

Pa i ja sam u sličnom košu. Baterija slabi, a sve više aplikacija koje se sinhronizuju sa nekim serverom. Ali neću da menjam telefon, samo ću da ubacim novu bateriju.

Где има да се купи нова, оригинална батерија?

Ebay je sigurica. Mozda i aliexpres ali treba naci pravog prodavca

Хвала,значи нема код нас.

Pa zovi oficijelni servis za lg u srbiji. Mozda oni mogu da nabave i prodaju koji komad :)

Ima i kod nas. Ovlašćeni servis za LG. Pozovi i raspitaj se za cenu. Ali s obzirom da se ugrađuje u telefon, onda se naplaćuje i serviserski sat ili koliko to već računaju.

Mnogo bi bolje bilo da mu samo prodaju bateriju. Ona se menja nikada lakse za par minuta :)

Nazad
Vrh Dno