ciril
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.08.2009
- Poena
- 169
Ja sam konacno rijesio nenadane dropove baterije usled divljanja servisa.
Kako si to rešio?
Ja sam konacno rijesio nenadane dropove baterije usled divljanja servisa.
Ima li negdje skinuti stock kernel u zip formatu?
Ovaj BC sa prethodnih strana mi bukvalno jede bateriju.
To radi samo na lockscreen-u.Ne znam, jedino ako još negde treba nešto da uključim.
![]()
Flešuješ rom bez gapps i to je to.Jel pokušavao neko da pogasi ili obrise Google servise i uporedio koliko duže drži baterija? Cisto me zanima da li su neke drastične razlike...
Koji sync? Koji push? Push email? Lokacije? GPS nije uslovljen GP servisima. Odakle amazon gradi svoj ekosistem ako mora da zavisi od google. Dakle moze se imati android based telefon bez google servisa.Ne moze se ziveti. Bez toga ti nece raditi sync, nece ti raditi push, nece ti raditi lokacije, plus toga neces moci da koristis vecinu aplikacija.
Jednostavnije je kupiti onda neki dumb telefon.
Cini mi se da smo imali diskusiju o software delu, a ne hw. Android generalno nije zavistan od google servisa, mada sve vise postaje google centrican. Medjuzavisnost sw procesa je bas opasna postala. Recimo kada google play service zabranis location access(cm privacy guard) google maps lokciranje ne radi.Pa jel on ima fire phone?
Recimo kada google play service zabranis location access(cm privacy guard) google maps lokciranje ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari