Šta je novo?

LG Nexus 5

Pribodes telefon dok je u fastboot modeu i on ce sve sam srediti, posle samo pre flesovanja proveri sa fastboot devices komandom da li prepoznaje telefon

Uspeo sam da flashujem novi twrp, sad imam tu opciju, ali i dalje mi ga ne vidi :/ Izgleda da cu ipak morati da flesujem prvo factory img pre roma.

E super, sad mi ga vise nema u listi adb devices.

Poslednja izmena:
Moraces da se smaras sa drajverima i win 8.1.

Inace. Nisam ocekivao ovoliko promena na preview 2. Potvrdjen android 5.2 ?

[youtube]_uT6E3y6qWY[/youtube]

Uspeo sam da flashujem factory img, ali ne mogu sad da kopiram na telefom ovaj caclysm rom, zato sto mi komp ne vidi telefon kao storage. Bar sam nesto uspeo.

Došao jutros na posao, uštekao telefon, on ga prepoznao, kopirao rom i flešovao. Hvala Bogovima :) Jedino ne mogu da nađem code blue kernel, svi linkovi vode ka istom linku koji ne radi.
Jedino sam se zeznuo, što sam mu pustio da instalira sam aplikacije (110 komada), trebao sam sam da biram šta da instalira, a šta ne, ima gomilu onih google-ovih koje mi ne trebaju.
Kako mogu da znam koje su sistemske i moram da ih instaliram, a koje mogu da sklonim?

Poslednja izmena:
Ja ne preporučujem Code Blue kernel. Viši prag za throttle, više temperature u radu (što dovodi i do veće temperature baterije), a nema neke razlike ni u trajanju baterije. Bolji je stock (koji je već u Cataclysm ROM-u). Naravno, ovo je samo moje mišljenje.

Samo kada bih našao stock kernel sa mogućnošću za UV...

Poslednja izmena:
Jesi li pitao atlantisa da li može to da uradi? Na galaxy nexusu je imao baš takav kernel, stock sa undervolt opcijom.

Ja ne preporučujem Code Blue kernel. Viši prag za throttle, više temperature u radu (što dovodi i do veće temperature baterije), a nema neke razlike ni u trajanju baterije. Bolji je stock (koji je već u Cataclysm ROM-u). Naravno, ovo je samo moje mišljenje.

Samo kada bih našao stock kernel sa mogućnošću za UV...

A šta mislis o elementalx-u u odnosu na Code Blue i stock?

Jesi li pitao atlantisa da li može to da uradi? Na galaxy nexusu je imao baš takav kernel, stock sa undervolt opcijom.

Iskreno, nisam. Nije mi ni palo na pamet da njega pitam da implementira tu opciju u kernel. Nije loša ideja. :)

A šta mislis o elementalx-u u odnosu na Code Blue i stock?

Koristio sa ElementalX davno, još na Android 4.4. Isto sam mahom koristio zbog mogućnosti za UV (nisam koristio T2W i slično). Bio sam zadovoljan njime, a i temperature su bile ok, ali ne znam kakav je sada od kako se prešlo na Lollipop.

Pa to je jedino i dobro kod code blua. Najbolji kernel za igrice,radi bolje od stocka jer ne throtoluje odmah nego kada se bas zagreje. :)

Pa taman sam htio da te pitam sto ne koristis ElementalX....Super radi sve. Nema nijednog jedinog problema. Samo za uv moras imati app.

Jel ima dt2w (pitam zbog gornjeg posta) ? Trenutno sam na m2 previše pa bi rootao, spicio recovery i neki rom

Dt2w imaju manje vise svi.. Ali trosi dosta bateriju.

Aham i mislio sam da je tako, očito nisu uspjeli srediti kako treba :)
Mislio sam se par dana držati stocka ali moram rootati. Kakvih appova fali za n5? :)

nije do programera, već do hardvera, tako su ga napravili.

I na kraju, koji kernel preporučujete?

Kakva je razlika u držanju baterije, pošto igrice ne igram.

Razlika u odnosu na sta? Stock? Ja sam konacno rijesio nenadane dropove baterije usled divljanja servisa.

Ne primjecujem neku ogromnu razliku generalno.
Kod mene su 3h sot-a uz nekih 15-ak sati ukupnog koriscenja, wifi/lte kombinovano.

Razlika u odnosu na stock?

Jel ovo normalno da mi kaže da će mi baterija trajati samo 7 sati, ili je samo loša procena?
Edit: promenilo se na 22 sata u međuvremenu.
4faba8d5f6d3ced7a45e90b6a17bb33a.jpg

Poslednja izmena:
Uvijek je tako, koristis Viber pola sata nakon punjenja pokaze tako nesto, ne koristis telefon uopste pola sata pokaze sulude dane do kraja baterije :)

Nazad
Vrh Dno