Nešto nije ok, pogledaj tamo na početku loga gde piše battery stats granted stoji false. Možda mora novija verzija ako imaš 5.1.1?Instalirao kao system i restartovao nakon loga. Vidjecemo večeras do ujutru i na kraju dana sjutra ili kad vec ode.
Da, lte moze biti krivac mada mi je pokrivenost odicna kuda se krecem, nigdje skoro ne pada na 3g/2g...
Mogu i da prebacim na 3g zarad testiranja...?!
Razmisljam nesto. Koliko dobro radi ovaj n5 pocinje polako da me smarastvarno cudan osecaj.
A opet kada pogledas,realno nema valjane zamene za ok novce.
Ja ću ga furati još godinu dana, a onda ću videti. Pošto bi pre uzeo iPhone i winphone nego ponovo samsung, lg ili htc, možda ako izbace nexus 5 2015 po pristupačnoj ceni, o tome bi razmislio.
2.5h je bio budan, od toga 1h je radio na max frekvenciji tako da ovo normalno nije. Vidim da su Google servisi preneli 1mb, gmail skoro isto toliko, i vidim 50x alarm za dhcp renew. Ja bih to u app ops vratio na default jer ništa nisi dobio a možeš da probaš da staviš statičku ip adresu na ruteru. Ono što je nezgodno je što ovi wifi wakelockovi mogu da se jave i kada je stvarno wifi uzrok, a i kada neka aplikacija budi telefon a bbs to registruje kao wifi wakelock. Mislim da je to kod tebe upravo do aplikacije jer na LTE imaš onaj bam_dmux koji znači isto to samo na mobile data.Gps je na device only, 3g umjesto lte i wifi uvijek upaljen, bt zbog auta isto tako.
Ostalo,u app ops sam ugasio lokaciju za google service i dialer. Telefon restartovan mozda pola h prije skidanja sa punjaca.
+1 bukvalno ista stvar i kod mene
Ja sam mislio oko decembra/januara da menjam a najvise me privlaci ova egzotika tipa meizu, one+2 ili mozda eventualno novi nexus. Cak i meni pada na pamet i da uzmem neki win ili iphone pre nego bilo koji sumsung, lg, sony i slicno.
Pa nije to suludo... Dobijaš što kažeš najlepši telefon ikada, bolji ekran, odlične zvučnike, dt2w... Gubiš najviše na kameri, baterija je slična, realna brzina dobra. Najveći problem je u stvari da nađeš M7 koji nije star kao biblija, ubijen, sa roze ili mutnom kamerom itd+1 bukvalno ista stvar i kod mene
Ja sam mislio oko decembra/januara da menjam a najvise me privlaci ova egzotika tipa meizu, one+2 ili mozda eventualno novi nexus. Cak i meni pada na pamet i da uzmem neki win ili iphone pre nego bilo koji sumsung, lg, sony i slicno.
Trenutno imam suludu ideju da zamenim nexusa za M7 i da ispunim sebi zelju da imam najlepsi fon ikadaDosada cini cuda ***
![]()
+1 bukvalno ista stvar i kod mene
Trenutno imam suludu ideju da zamenim nexusa za M7 i da ispunim sebi zelju da imam najlepsi fon ikadaDosada cini cuda ***
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari