Šta je novo?

LG Nexus 5

probaj clear cache i dalvik cache u recoveryju

loš je taj mod onda ili nije za tvoju verziju androida... možeš samo system.img da flešuješ iz tog upustva što si okačio, verziju koju si imao do sad (ako uopšte imaš stock rom)

Nemam, stavljam 5.1.1 OTA preko adb-a flash all...izgleda da mi nema druge pa onda cu o5 da rutujem....uzas.

http://www.androidpolice.com/2015/0...ler-and-a-5-7-inch-huawei-code-name-bullhead/

A joj..

The LG Angler (remember, sea creature code names) will have a 5.2-inch screen and a battery in the neighborhood of 2700mAh. The capacity is not completely decided, but neither is the ARM chip. LG is currently planning on a Snapdragon 808 in this device.

The Huawei Bullhead will apparently be a somewhat more hefty device with a 5.7-inch screen. For better or worse, the information we have says Huawei plans to use a Snapdragon 810 in this Nexus. Again, that might change before release, or maybe it'll be fine with the additional time to tweak performance. The battery capacity in Bullhead is said to be 3500mAh. This is more or less a 2015 Nexus 6, but with a slightly more manageable form factor. Both phones should be out in the usual Nexus time frame around October.

viper4android na 5.1.1 rootu sam i nece da ga instalira, tj kao instalira ga ali kad se rebootuje nema ikonice :/
Jel zna neko u cemu je fora ?

ja ne vidim nikakav razlog za zamenu nexus5 za bilo kakav novi nexus

Pa valjda na 5.1.1

Stigao i kod mene 5.1.1. Za sada mi se svidja kako se baterija ponasa na dijagramu. Za dalje cemo da vidimo.

Ne verujem da ce skociti odmah na 6.0.
Meni se cini da postoji veliko poboljsanje na 5.1.1., pogotovo u bateriji, vec dva dana za redom od kako sam ubacio, teoretski mogu da izvucem skoro 4h SOT, mada dodjem do 3, pa pocnem da punim iako mi je baterija na oko 35%. I jedva da secka. Nisam obracao paznju do sada na to, ali 53 sata ukljucen, slobodna memorija na 860mb, i to se tek danas malo spustila. Ranije pocne da secka vec nakon jednog dana, ne toliko strasno, ali s vremena na vreme, dok sada nijednom nisam imao problema.

De bash "sad" 6 kada se razmisljam da predjem na iphone 5 :)
Mada me malo plashi da li idem sa konja na magarca....

I kod mene baterija dosta duze traje, nikakva seckanja nema, brze refresuje WiFi dostupne mreze, animacije dosta fluidnije.

Tako je. iOS necu da komentarišem uopste ali sto se tice baterije, ekrana, wifi-a, 3g/lte modema i generalno udobnosti u radu Nexus je za klasu iznad.

Jedino sto je kamera kod iP bolja pri istim uslovima slikanja.

Kanda smo svi negde u isto vreme dobili update OTA. Meni je telefon već sa v5.0 radio solidno, bez problema sa baterijom i RAMom (ne Edijem), tako da mi je jedini gorući problem bio kamera (kurcšlus sa Viberom). Za sada, radi kako treba, videćemo narednih dana da li je to konačno rešeno.

Da li postoji šansa da sutra na Google I/O saznamo i koji će uređaji biti podržani od strane Androida M?

Nexus 5,nexus 6,nexus 9,dva nova nexusa u okt.

Verovatno i onaj nexus 7 2014.

Poslednja izmena:
Vrh Dno