Šta je novo?

LG Nexus 5

^ Treba ti samo ADB. Možeš ga skinuti odavde: https://www.mediafire.com/?feebgxgrs4cob88

Podrazumeva se da na računaru već imaš instalirane odgovarajuće drajvere za Nexus 5. Ako nemaš, skini odavde i instaliraj: http://forum.xda-developers.com/goo...nt/adb-fb-apx-driver-universal-naked-t2513339

Ok hvala ti.
Nego kada budem samo instalirao taj update oko 24MB ima da li ce mi obristi sve podatke? kao sto je to slucaj kada flashujes factory image?
A sto se drivera tice nikada ih nisam ni instalirao, win 8.1 je odmah prepoznao tel, to su ti driveri tj te koje je automatski win instalirao ili treba instalacija ovih sa XDA?

^ Instalacija OTA ne briše podatke.
Možda bude potrebna instalacija drajvera sa XDA. Ali ako ne izbaci grešku prilikom sideload-a, onda nema potrebe.

Licno nemam nista protiv te odluke. 2 god je sasvim dovoljno da se podrzi neki mob. To fakticki znaci da si na najnovijem softveru 3god jer treba da prodje god dana da bi izasla nova verzija os :)

Znam ,znam apple bla bla ali ebe mi se za njih.. :)

Poslednja izmena:
^ Instalacija OTA ne briše podatke.
Možda bude potrebna instalacija drajvera sa XDA. Ali ako ne izbaci grešku prilikom sideload-a, onda nema potrebe.

Ne mogu da udejm u recovery mod
pokazujemi samo no command i nikakve opscije.
pratio sam ovo pri ulazenju u recovery.

-power off the phone completely.
-press and hold Volume Down, Volume UP and Power buttons all at the same time.
– don’t release the buttons.
release the buttons only when the Fastboot / Bootloader Mode options appear.
– a START text is listed at the upper part of your device’s screen,
use the Volume buttons to change START to Recovery Mode option.
press the Power button to select Recovery Mode.
– after that you will see an Android robot tilted and showing a red warning sign.
now, you need to press and hold POWER, and then press once the Volume Up button.
the Stock Recovery Mode options will now appear on your device

kada izaberem recovery samo imamonog andorid roboda i pokazujemi no command nemam odakle da slektujem update form ADB?

Tu sad treba da pritisneš to opet da potvrdiš ulazak

kada mi se pojavi taj robot sa tim no command sta pritiskam i koliko dugo drzim?

Pa piše ti gore, lepo si izguglao

– after that you will see an Android robot tilted and showing a red warning sign.
now, you need to press and hold POWER, and then press once the Volume Up button.
the Stock Recovery Mode options will now appear on your device

Ja sam bio ubedjen da je ovo sa wifi-3g problem rutera. Meni kada silazi sa wifi na poslu radi sve dok kad izlazim iz stana zabada. Nemoguce da negde radi, negde ne ili je ruter ili do baznih stanica. PS. Ako neko razmislja da udomi n5 slobodno pp :)

Odradio update, ok sve. :banana:
Hvala svima na brzim odgovorima.:wave:

Poslednja izmena od urednika:
Meni se danas dva puta javio problem da nije hteo da se konektuje automatski na wi-fi mrezu, i to na dve razlicite. Na poslu i kuci. Da pojasnim, konektovao se automatski ali tek kad sam pritisnuo power taster i otkljucao ekran.

Izgleda da imam "mali" problemčić.
N5 mi je upao u bootloop.
Problem je što mi je USB debugging ostao isključen, pa opcija ADB ne prolazi.
Postoji li neki način da ovo riješim iz TWRP-a?

Evo, danas, prvi put na 5.1.1 kamera prestala da radi. Mora restart tel. [emoji20]

OTG je riješio problem.
Zbunilo me što mi cataclysm-a 5.1.1 beta nije prolazila.
Cataclysm 4.4.2 je riješio problem.
Sada mogu regularno da ponovim proceduru ADB stock-a 5.1.1.

Hvala u svakom slučaju na brzom odgovoru.

Meni na 5.1 se desava na svakodnevnoj bazi. Prosto je neverovatno da ne umeju da rese taj problem. Ali kamera je generalno na N5 beskorisna, jer kada ti zatreba da slikas nesto od 100 puta, u 99 slucajeva neces moci.

Od kada imam n5 nije mi se niti jednom desio taj bag sa kamerom,a to je sigurno 7m..
A kamera sa hdr+ je dosta dobra.

Ni ja nikada nisam imao problema sve dok nisam instalirao Viber. I prekjuce kada sam ponovo flesnuo 5.1.1 i instalirao Viber, problem sa kamerom. Pa sam zabranio pristup kameri i od tada bez problema. Isto tako i ranije.

Nemam viber :) ali za taj bag onda nije google kriv nego ljubicasta mafija.

Pa naravno da nije Google kriv za kameru. To je u Viberu problem.

Jel može neki tip kako koristiš kameru sa hdr+, stalno ti je aktivirano? Ja sam baš razočaran sa kamerom, prešao sam sa iPhone 5, gde je kamera za klasu bolja.

Vrh Dno