Šta je novo?

LG Nexus 5

А да то није до рутера... Ја тај проблем нисам имао до сад... Пребаци чим изађеш из домета... Колико траје по вама тај прекид... Више од 5 секунди??

Ma moguce da je do rutera ,od kada su mi uvalili ovaj sbb ruter sa djubrista samo neki problemi.. Jedan od najnovijih posle odredjenog vremena moram da se rekonektujem na wi fi da bi mi wa primao i slao poruke. Jezivo

Ma moguce da je do rutera ,od kada su mi uvalili ovaj sbb ruter sa djubrista samo neki problemi.. Jedan od najnovijih posle odredjenog vremena moram da se rekonektujem na wi fi da bi mi wa primao i slao poruke. Jezivo

Ja sam isto dobio taj njihov i posle mesec danas sam ga vratio i trazio modem samo, nakacio na svoj ruter i nikad problem.
Taj njihov ruter je tesko da ne kazem sta...

p.s. flashovao sam factory image, neka odlezi koji dan pa da vidimo utiske...

Ma mrzi me da se cimam sa njima.. Ali to ce se na kraju verovatno i desiti.

I dalje mi je neverovatno da uvaljuju takve krseve a toliko su puni para..

Линксис Г па и тп линк Н рутери не праве 100% проблем... А био сам скоро накачен и тај сббов.. Али нисам пратио колико му треба да се накачи и супротно... Али није било проблема генерално

Ma nemaju veze ruteri sa tim prebacivanjem sa wifi-ja na mob mrezu. To je do L-a. Mora ili da se restartuje fon ili da se prebaci sa LTE na 3G u opcijama ili upali/ugasi airplane mod.

Ako nema veze sa ruterima, kako se meni to nikada nije desilo? Da se razumemo, imao sam dosta zamerki na LP, u prvom redu na memory leak i na lošu optimizovanost nekih aplikacija, kao npr. Viber i fc kamere. Nadam se da je to sada rešeno.

Doduse meni se sada 3 puta za redom odmah prebacio na 3g posle skidanja sa wi fi.. Ko zna u cemu je fora

Nekad hoce, nekad nece. Ali uglavnom nece. Ja prebacujem sa 3g na LTE i obrnuto. Valjda ce srediti.

Управо пробао... 1-2 секунде стоји узвичник преко мреже при изласку из домета вајфај... Онда покаже Х... Иначе ми стоји на ЛТЕ.... И оно што сам приметио да кад сам на граници ЛТЕ мреже често пребацује на Х и то исто траје 2 сек... Верујем да ти нема везе са системом већ пре до СИМ картице... Пребацује све мреже.. 2г, 3г, 4г... Али ако је 4г слаб (Ада циганлија) има тај 'празан ход'

Upravo update-ovao sa NRT v2.0.5 i sve prošlo super lagano, prethodno bio samo urađen root. Sada sam na 5.1.1

Moze li neko ako ima instalirani gsam battery monitor da mi javi koje njemu velicine stoje ovde.

Iz nekog razloga mi google servisi koriste accelerometer 3h od 7h up timea. Da li mora tako da bude ? :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1432339587030.png
    uploadfromtaptalk1432339587030.png
    148.4 KB · Pregleda: 169
  • uploadfromtaptalk1432339594867.png
    uploadfromtaptalk1432339594867.png
    243.5 KB · Pregleda: 164
Verovatno za Google Fit, mislim da je to normalno.

Znači problem sa memorijom i multitasking-om konačno rešen :)

v5.1.1 = Lollipop FINAL

Google fit izbrisan prvog dana :)

Cenim da mora tako ali kada bi neko potvrdio bilo bi super

I meni cesto google servisi izvuku bateriju, a location history je ugasen. Tako da je to verovatno "normalno".

Skinuo sam ota image (Nexus 5 Android 5.1.1 OTA zip (LMY47I to LMY48B)
odavde
http://goo.gl/8PCUK7
I sta cu sada sa njim, hteo sam da uradim update, na telefonu mi je 5.1 LMY47I a ne znam kako?
Nije rootovan bootloader je zaklljucan. Dakle oficijelni rom 5.1 nisam nista budzio.

Poslednja izmena od urednika:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1432367748990.png
    uploadfromtaptalk1432367748990.png
    151.5 KB · Pregleda: 195
@vuk125
Ubaci telefon u fastboot (volume down+power), poveži na računar i u cmd na računaru unesi:
Fastboot oem unlock

To briše sve podatke iz telefona (uradi bekap) i otključava bootloader.
Onda prati uputstvo sa prve strane Nexus 4 teme.

Zar ne može taj ota zip da se flešne iz stock recoveryja?

Tek sada sam video da je napisao da je skinuo OTA zip. Mislio sam da je skinuo Image. :)

Može da uradi samo update na sledeći način: uđe se u stock recovery, odabere "apply update from ADB" i poveže na računar.
Na računaru u cmd unese se:
adb sideload naziv.zip

Pa enter. Naziv je naziv zip fajla. Zip OTA fajl treba da bude na računaru u istom folderu gde je i adb.exe. Ili mora da se unese putanja do zip fajla.

Poslednja izmena:
Pa ne znam bas.. Evo ga sada na 10h koriscenja accelerometra.. Hmmm
Instaliraj poslednji Google Play Service, ili flesuj poslednji banks gapps. I u disable service aplikaciji ukljuci system update service pod google service framework. To je meni resilo problem, bar za sada..

Ja sam nabacio image pre dva dana. Za sad fercera kao podmazano. Ovaj put sam isao sa flash-all jer pretpostavljam da i ako bude neki update nece skoro.

@vuk125
Ubaci telefon u fastboot (volume down+power), poveži na računar i u cmd na računaru unesi:
Fastboot oem unlock

To briše sve podatke iz telefona (uradi bekap) i otključava bootloader.
Onda prati uputstvo sa prve strane Nexus 4 teme.

Koja alatka mi treba za win i gde da je skinem?

Tek sada sam video da je napisao da je skinuo OTA zip. Mislio sam da je skinuo Image. :)

Može da uradi samo update na sledeći način: uđe se u stock recovery, odabere "apply update from ADB" i poveže na računar.
Na računaru u cmd unese se:
adb sideload naziv.zip

Pa enter. Naziv je naziv zip fajla. Zip OTA fajl treba da bude na računaru u istom folderu gde je i adb.exe. Ili mora da se unese putanja do zip fajla.

Ako moze link do najnovijih alata za update OTA image odgovarajuci sam skinuo. Sada mi jos trena alat da bi to odradio. Linkvi na n4 strani su mrtvi

Nazad
Vrh Dno