fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Nisu. Mada deluje da radi malo brze,ali je to verovatno placebo efekatJel su ispeglali jos neke bagove, tipa prelazak sa Wi-Fi na mobilnu mrezu...
Nisu. Mada deluje da radi malo brze,ali je to verovatno placebo efekatJel su ispeglali jos neke bagove, tipa prelazak sa Wi-Fi na mobilnu mrezu...
Ma moguce da je do rutera ,od kada su mi uvalili ovaj sbb ruter sa djubrista samo neki problemi.. Jedan od najnovijih posle odredjenog vremena moram da se rekonektujem na wi fi da bi mi wa primao i slao poruke. Jezivo
Pa ne znam bas.. Evo ga sada na 10h koriscenja accelerometra.. HmmmI meni cesto google servisi izvuku bateriju, a location history je ugasen. Tako da je to verovatno "normalno".
Instaliraj poslednji Google Play Service, ili flesuj poslednji banks gapps. I u disable service aplikaciji ukljuci system update service pod google service framework. To je meni resilo problem, bar za sada..Pa ne znam bas.. Evo ga sada na 10h koriscenja accelerometra.. Hmmm
@vuk125
Ubaci telefon u fastboot (volume down+power), poveži na računar i u cmd na računaru unesi:
Fastboot oem unlock
To briše sve podatke iz telefona (uradi bekap) i otključava bootloader.
Onda prati uputstvo sa prve strane Nexus 4 teme.
Tek sada sam video da je napisao da je skinuo OTA zip. Mislio sam da je skinuo Image.
Može da uradi samo update na sledeći način: uđe se u stock recovery, odabere "apply update from ADB" i poveže na računar.
Na računaru u cmd unese se:
adb sideload naziv.zip
Pa enter. Naziv je naziv zip fajla. Zip OTA fajl treba da bude na računaru u istom folderu gde je i adb.exe. Ili mora da se unese putanja do zip fajla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari