Šta je novo?

LG Nexus 5

Za servise ugasi location history.
Za exchange root pa briši.
Taj life je nešto tvoje, ne znam da li možeš bez njega, da li može u greenify itd..

Task killer jok

Ako obrises exchange nece ti raditi push notifikacije za mail koji nije gmail a stavio si ga u gmail apk.( ili mozda u bilo koju drugu mail apk. ? )

Taj exchange meni nekada zna da ode i na 10% ,ali sta je tu je..

Poslednja izmena:
Ja sam primerio vrlo (za mene) neprijatan bag. Kad me neko zove, a fon mi je na vibraciji..ekran se uopste ne pali, vec mob samo vibrira...kad ga upalim na power dugme..on ne pokazuje poziv preko celog ekrana, vec kao karticu incoming call..(kao kad stoji da je poziv propusten ili pristigla poruka)..pa tek kad kliknem na na to onda se poveca preko ccelog ekrana i tek tada mogu da se javim. Sve sam na stoku

Za servise ugasi location history.
Za exchange root pa briši.
Taj life je nešto tvoje, ne znam da li možeš bez njega, da li može u greenify itd..

Task killer jok
A zasto ne task killer? Kum nema problema. I njemu je sve stock, sa tim killerom baterija mu mnogo duze traje nego meni.

Task killer nema šanse da pomaže u trajanju baterije.
Task killer ne može da zaustavi aplikaciju od pokretanja nego samo je ubija a ona se pokreće iznova.

Poslednja izmena:
Sad sam u developer options iskljucio background procese pa cu videti dal ce da se poboljsa.
Edit: kad god restartujem telefon, podesavanja se vrate na default, tj bude standard limit. Ukljucio sam i opciju destroy all activites when user leaves it, al ne vidim da se nesto desava.

Poslednja izmena:
Pa sta ces time dobiti? Sve ispocetka da se pokrece svaki put kad upalis fon. Idi na accounts, izaberi excange, klikni na mail, i odstikliraj sve sem mail opcije.a na settingsu podesi na koliko da ti se mail sinkuje, ako sumnjas na to.Iskljuci lokacije kako ti je rekao Vojkan, pa ih aktiviraj samo onda kada ti trebaju.mozes da deaktiviras sve one google opcije koje ne koristis, ako ne koristis(news, games, drive, search, photos, docs, sheets'sta sve ono ima)

Ok hvala odradicu to. Hvala. A jel moze da se deaktivira ovo sto si rekao, od googla (docs, sheets, news...) ako nemam root?

Da, naravno...kad udjes u setting-s, pa u apps i kad udjes u te appove, klikni disable i sacekas da aninstalira i vrati u fabricko stanje tu aplikaciju i disejbluje. E da photos ne diraj ako nemas neku alternativnu aplikaciju za galerije.Ja sam portovao sa kitketa, pa sam zato googleovu.

Instaliraj Piktures ili Quickpic nego da se bakćeš sa photos i Google+

Nisam siguran ali mislim da su mu potrebne photos i google plus apk ako hoce da cuva i da pregleda slike preko google drive

Da li iko ima bag sa slusalicama i sa javljanjem na pozive. Imam Sen CX 150 i dok slusam muziku ako me neko pozove, mogu se javiti medjutim sagovornik me nece cuti. Jedino kako je moguce ovo da resim je tako sto ili iscupam slusalice pa se javim ili ukljucim pa iakljucim spikerfon.
Da li je moguce podesiti nesto da bude kao na 4.4.4 - tj sve je normalno bilo?
Usput cetvrti dan i ni traga ni glasa od 5.1

Ugasio sam location i stavio sam sync mail na sat vremena. Cini mi se da je bolje, videcu. Al opet u procesima imam google play services.

Telep, kakav je Chroma u odnosu na Euphoriau? Bagovi, stabilnost i to...[emoji13]

Kolko dugo ste cekali slusalice sa ibuygou? Ja cekam vec mesec i po...

Da li se nekome chrome pojavljuje 3 puta u kesiranoj memoriji iako u pozadini stoji sa 0 otvorenih tabova ? Uzme mi tako i do 400mb memorije,da li je to bug lolija ili...?

Jedno verovatno glupo pitanje, ali da li su nekome otpala slova pozadi? Citao sam na netu da se to cesto desava.
Zanima me kako bih mogao da ocistim onaj lepak a da ne ostetim ostatak ledja? Vadio sam kao cackalicom i brisao krpicom ali nema sile da povadim sve, plus se samo jos gore razmrlja po ledjima. Da li bih skinuo boju sa ostatka ledja ako bih probao alkoholom, ili necim drugim?

Ja sam danas upravo skinuo preostala slova. I probao sam da skinem lepak sa vlaznom krpom i cackalicom medjutim nisam imao nesto vremena da se zanimam.

ja sam šestarom vadio taj lepak :D
dovoljno je da na jednom mestu uhvatiš, onda samo povučeš i sve izađe u komadu, i to je kao neka traka

Ma nece da ispadne, kako krenem da orem cackalicom samo skinem malo, ali vidim da ga ima jos jer kad krenem vatom posle toga ona ostane zalepljena :(

Ne znam da li mislimo na isto, kada skineš sve podloga je ista kao na ostatku leđa, ona gumirana presvlaka, to je krajnji cilj. Jesi li ti došao dotle ili imaš kao neku sjajnu podlogu koja se skoro ne razlikuje od slova koja nisu ispala?

I ne znam zašto podrazumevam da imaš crni :D ja ove opise pišem za crnu verziju

Ne, ne ja imam tu crnu podlogu, ocigledno mi je samo prvi sloj otpao :D

edit: Kapiram da ce i ta podloga da otpadne sama posle nekog vremena, kad otpadne jedna onda cu da iscupam i ostale ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno