Šta je novo?

LG Nexus 5

ja sam dobio sinoc OTA 5.1, deluje sve isto, jel neko nasao nesto novo?

Ja ne, sem da sam prvi dan sprzio bateriju za 3 sata i dva puta mi je kamera blokirala .... :-devil-::mad::mad::smash:

Meni se to dešava oduvek, kontam da je do vibera. Sada sam zabranio viberu da koristi kameru pa ću da vidim.

Baterija je kao i pre, ništa bolja ništa lošija.

Pa i meni se cini da je Viber uzrok, jesam slao neke slike ali iz share iz galerije, ne direktno slikanje.

Baterija ajd i ajd, auto punjac, power bank, sto se toga tice pokriven sam bilo gdje bilo kad. Mozda je taj prvi efekat nakon OTA takav mada cu zasigurno ubrzo da radim clean install i root pa mozda i bolje biti.

Meni se to dešava oduvek, kontam da je do vibera. Sada sam zabranio viberu da koristi kameru pa ću da vidim.

Baterija je kao i pre, ništa bolja ništa lošija.

Da to jeste Viber. Cim pokusas da udjes u kameru iz Vibera ne moze, problem je VIber definitivno, inace kamera radi normalno.
Na skype-u kamera radi bez problema, kao i na wats up-u. Ispravice se verovatno sa novom verzijom viber-a.

Poslednja izmena od urednika:
Ja nikad nisam slikao direktno iz vibera. Uvek saljem iz galerije, a kamera opet blokira s vremena na vreme. Nikad nije bilo vise bagova na androidu nego sad.

Ne moraš uopšte paliti kameru preko vibera, dovoljno je da ti bude upaljen viber, on sam zahteva kameru. Ja sam sada zabranio da joj pristupa pa ću da vidim.

Jednostavno očigledno ne znaju da srede taj problem, kako instagram i bilo koja druga aplikacija za kameru rade super, jedino raspali viber stalno neki problem izaziva.

Poslednja izmena:
Kako si zabranio Viberu da pristupa kameri?

Jel ste sigurni da je do vibera?
Meni se nikad nije pojavio taj bug,a koristim uvek najnoviju verziju aplikacije i nisam stavljao nikakve zabrane u app ops.

More bit da riknjava polako. Stavi sve stock da bidnes siguran. Ako si vec na stocku onda si siguran. Ne lici mi to na SW problem.
*** meni zadnji put Amoled treperio ima par godina [emoji1]

Stock 5.1 Uzeo sam ga polovnog pre 15 dana u bg,primetio sam po zadnjem poklopcu da je skidan.

Jel ste sigurni da je do vibera?
Meni se nikad nije pojavio taj bug,a koristim uvek najnoviju verziju aplikacije i nisam stavljao nikakve zabrane u app ops.

Ne mora da znači da na svim telefonima izaziva taj problem. Očigledno ne koriste svi iste apije za kameru. Moguće da na n5 taj problem najizraženiji jer i one manual kamere umeju da izazovu isti problem, jer jedini podržava taj novi api u celosti.

Stock 5.1 Uzeo sam ga polovnog pre 15 dana u bg,primetio sam po zadnjem poklopcu da je skidan.
Verovatno je otvaran, ko zna šta je rađeno.

Poslednja izmena:
Pa ne koristim stock rom, zato ni ne znam da li treba rut jer nikada nisam imao nerutovan android telefon da probam

Stavio sam Chroma Rom na telefon, i sada bi da stavim i Code Blue kernel, ali nisam siguran da li moze samo da se flesuje preko preinstaliranog Franca, posto znam da sam ranije uvek morao dirty flash roma pa flash kernela posle isprobavanja franca.

Pa rom dolazi sa Francom kao defaul kernelom, zato i pitam :)

Ponovo da se upišem u temu. Uzeh opet Nexus 5. :)

Imaš PM.

Sad da vidim šta je aktuelno... Chroma možda. :)

A ne, Cataclysm. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno