Šta je novo?

LG Nexus 5

Da potvrdim samo da li sam dobro odradio. Znaci unlockovao bootloader, stavio twrp, prebacio rom, gapps, superuser i kernel na internu, pre toga sve wipe, instalirao istim redom kojim sam i nabrojao rom>gapps>su>kernel, da li je dobar redosled ili sam jos nesto trebao da odradim s' obzirom da Chroma dolazi sa Franco ? Vidim pise na CB da se instalira busybox ali u slucaju dolaska sa drugog kernela, mada ja nisam bootovao uopste nego odmah instalirao sve.

Da li postoji mogucnost da se obrisu ili ugase aplikacije za galeriju i dokumente koje dolaze uz rom? Koristim quickpic i es file manager pa mi ne trebaju ove dve...

Ako ne mogu da se ugase, obrisi ih pomocu neke aplikacije npr. root explorer

Da li postoji mogucnost da se obrisu ili ugase aplikacije za galeriju i dokumente koje dolaze uz rom? Koristim quickpic i es file manager pa mi ne trebaju ove dve...
Disable (Apps) ili freeze (titanium backup i sl.) ili delete (neki root explorer) pa sta ti je volja.

Pa i meni se cini da je Viber uzrok, jesam slao neke slike ali iz share iz galerije, ne direktno slikanje.

Baterija ajd i ajd, auto punjac, power bank, sto se toga tice pokriven sam bilo gdje bilo kad. Mozda je taj prvi efekat nakon OTA takav mada cu zasigurno ubrzo da radim clean install i root pa mozda i bolje biti.

Nova verzija Viber-a je resila probleme sve radi kako treba kamera radi iz Viber-a. Sve je OK.

Konačno i ja instalirah LP. Prvi utisci, hm , ne vidim ja tu nego unapređenje.
Možda spadam u manjinu korisnika koje "materijal" izgled ne impresionira. Čak mi ove "vesele" boje izgledaju malo gejoliko.
Da li se ova "manual camera" uvijek naplaćivala ili je nekada bila besplatna? Samo zbog nje sam i instalirao LP.

Uvek. Meni je bolje radila fv5 iako ta manual ima mnogo bolji UI. Ali ima bug da prvu fotku moraš na auto da opališ, ako odmah promeniš iso onda ne reaguje na shutter.

Danas mi je pukla plastika kod dela gde se ubacuje sim kartica. Beli model :)

Nikada vise telefon sa plasticnim ramom ,eventualno s5 :)

Ja ga stekam da mi ne ispadne a on pukne sam od sebe [emoji15]

Poslednja izmena:
Sto ce tice material designea, dobar je, jednostavan 2-3 boje, jedino da se sve app updateuju. Bodu mi oci app sa npr. Holo ili ne dao Bog starijim designeom.

Citao sam bas na XDA, bila neka anketa koliko korisnika ima pukotine na N5, 2/3 glasaca je reklo DA, i postavljali su slike pukotina sa strane i guljenje slova. Uglavnom naglasavaju da im nikada nije ispadao, nose u case, folija i ostalo paze sve. Mnogi pljuju na LG build quality.
Veliki je ovo propust, ja ne bih mogao nositi telefon kakav god da je, a da mi se raspada sam od sebe. Sami taj osjecaj mi se ne svidja.
Dobro je loznica rekao okvir mu je njesra. Ali realno za ove pare je OK, zato mu nisu ni nagruvali cijenu. Ali opet nexus 4 i galaxy nexus se nisu raspadali. Moj N4 star vise od 2godine, ni tackice.

Poslednja izmena:
Aj sto puca na n5 nego i na g3 koji je u startu kostao 500+ evra

Lg...

Sto ce tice material designea, dobar je, jednostavan 2-3 boje, jedino da se sve app updateuju. Bodu mi oci app sa npr. Holo ili ne dao Bog starijim designeom.

Citao sam bas na XDA, bila neka anketa koliko korisnika ima pukotine na N5, 2/3 glasaca je reklo DA, i postavljali su slike pukotina sa strane i guljenje slova. Uglavnom naglasavaju da im nikada nije ispadao, nose u case, folija i ostalo paze sve. Mnogi pljuju na LG build quality.
Veliki je ovo propust, ja ne bih mogao nositi telefon kakav god da je, a da mi se raspada sam od sebe. Sami taj osjecaj mi se ne svidja.
Dobro je loznica rekao okvir mu je njesra. Ali realno za ove pare je OK, zato mu nisu ni nagruvali cijenu. Ali opet nexus 4 i galaxy nexus se nisu raspadali. Moj N4 star vise od 2godine, ni tackice.
Galaxy nexus je i koštao dosta, kada je izašao.
Ali, jeste plastika bila izdržljivija.

И још издржава :)

Ma koliko cuvao n5 jednostavno mora da ima pukotinu kod sim slota i kod volume dugmica. Takodje i ivice telefona se lako krnje

Furaj četvorku i boli te uvo. Skupljaj pare za peticu.

kod mene nema ni crtice nigdje, a još imam onaj lošiji, seljački, crni model. I sva su mi slova na broju. :)

Ja nosim cover pa ni ne gledam da li je sve celo (trenutno posle 8 meseci sve je na svom mestu), desavalo se i na skupljim telefonima i skupljim brendovima, ako su mogli oni da prezive mozemo i mi. Desavalo se i na Samsungu, i na SE, i na Appleu.

Poslednja izmena:
Danas mi je pukla plastika kod dela gde se ubacuje sim kartica. Beli model :)

Nikada vise telefon sa plasticnim ramom ,eventualno s5 :)

Ja ga stekam da mi ne ispadne a on pukne sam od sebe [emoji15]

Jako je tanak taj deo mada mi ne izgleda toliko slabo kuciste.
Mada prvi put cujem da se nekome maska ostetial bez pada ili udarca.
Bumper je zakon, stiti telefon i nema nervoze.

Jako je tanak taj deo mada mi ne izgleda toliko slabo kuciste.
Mada prvi put cujem da se nekome maska ostetial bez pada ili udarca.
Bumper je zakon, stiti telefon i nema nervoze.
Ja imam bumper i nikada mi tel., nije padao, a prvi put sam primetio tu pukotinu kada sam skinuo bumper da ga obrišem od prašine koja se skupila na ivicama. Dakle, imao zaštitu ili ne, to se izgleda samo od sebe pojavi!

Poslednja izmena:
Sad si mi ubacio crva, skdam bumper da vidim. Ako to samo od sebe pukne to je onda shit od kucista.
http://goo.gl/Fx22GH

Ja ovo koristim.

Poslednja izmena od urednika:
Ja koristim originalni google hard case bumper i pojavila mi se pukotina. Jedan od razloga zbog kojih sam počeo da koristim zaštitu je baš i bila priča u vezi te pukotine.

Jeste djubre, medjutim bio je i vise nego duplo jeftiniji od vecine ostalih flagshipa tako da mogu nekako da prezivim :)

SSve da je kostao 100e a nije, ovako nesto je apsolutno neprihvatljivo.
Ako ostecenje nastaje tek tako samo od sebe. Znaci da je materijal najgoreg kvaliteta.

Poslednja izmena od urednika:
Vrh Dno