Pa ne koristim stock rom, zato ni ne znam da li treba rut jer nikada nisam imao nerutovan android telefon da probam
Sta god stavio gledaj da izbegnes elementalx kernel. Opasno baguje sa google chromom. Zamrzne se chrome na 10sek kao iz sale.. Ostavi stock cata kernel ili idi na code blue
Definitvno si nesto lose uradio, nema ni l od lagaКрома је тешко ђубре изгледа баш лагује.
Sto bi se tako mucio ? Fleshni code blue uradi mali UV i imaces vrhunski kernel. Dosta je fluidniji u odnosu na ex ali malo slabije drzi baterija.Kada zamrzne, samo se pritisne status bar i odmrzne se Chrome. Iritira mnogo, ali eto resenja.
Za instaliranje custom roma ti je potreban samo otkljucan bootloader
Možeš odmah flešovati, nije problem.Vidim da je vec pomenuto instaliranje Chroma roma i CB kernela, pa me zanima sledece. Ako dolazim sa stock-a i flashnem Chromu, da li odmah nakon flashovanja mogu i kernel da stavim ili moram prvo boot rom pa opet u recovery? Jer vidim spomenut je dirty flash u postu pre par strana, pa sam se malo zbunio :trust:
Nisam skontao da li ima crtice gore na status baru za wifi/mobile data za download/upload, meni to mnogo znaci?Chroma je bolji rom, bar meni
Probajte aplikaciju Ampere, dobra stvar.
Koristi dok se puni pa ces vidjeti koliko treba (2-3h), pogotovo sa USB-a, tu treba 3-4h. Ne bi bila vjecnost da baterija traje barem 2-3 dana, ovako ako moras puniti bateriju 2x na dan i jeste vjecnost.nexus 5 se puni 1%/m, ne znam sto ti je to vecnost.
Jesam, auto punjac, identicna situacija, vise trosi nego sto dobija. [emoji13] [emoji3]nije losa opcija ni da ukljucis GPS navigaciju dok se puni sa USBa, jel si razmisljao o tome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari