Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa zar nije bilo priče da će biti vrlo brzo? Da reše problem sa netom, kada se otkačiš sa WiFi. Meni se nekada desi, nekada ne, ali me mrzi da isprobavam, jer u toku dana promenim 5 routera.

Meni se slican problem dogadjao na Nokiji, resavao sam tako sto udjem u opcije prebacim sa 3g na 2g pa opet na 3g vratim i on se konektuje

Mislim da je telefon brzi sa ovim updateom, za bateriju jos ne mogu nista da kazem. I kod mene se javlja problem kacenja na mobilni net kad ugasim Wi-Fi.

5.1 je u svakom pogledu bolji od 5.0

U sutini 5.1 je trebala da bude prva verzija lollija

Sad skidoh zastitnu foliju,proso joj radni vek...bas je lep ekran bez nje.:)

Lol.. Koliko dana ste gledali u fabricku nalepnicu ?

Meni nikako da proradi Layers. Imam poslednju Kataklizmu koja ima RRO podrsku. Instalirao sam Layers manager, skinuo temu, aplicirao je i nakon restarta sistem nece da se digne. Obrisao sam APK fajlove iz /system/vednor/overlays i podigao se bez problema. What the hell?

Meni je radilo na njemu bez problema, i sada mi na chroma radi bez problema.

Hmm ja layerse koje stavljam ne drzim u tom folderu koji si ti naveo.. Nego u device/sdcard/overlays.

Mozda je do toga..

Poslednja izmena:
Iz system/vendor/overlays se brisu ako dodje do bootloop-a

Upravo tako. Eto probao sam temu koji ti koristis, telep. I ne mogu da dignem sistem nema sanse.

Kako je instaliras ? Ja sa google playa ,pa posle apply zip,bez da ga unzipujem..

Probaj prvo sa navbarom samo. Unzipuj fajl i apply samo njega.

Poslednja izmena:
Skinem sa GP, startujem je, dobijem ZIP na SD kartici, pokrenem Manager, odaberem, preview, install, reboot i pljas.

Instlairao sam System-UI.apk i nista se nije desilo :) Telefon je potpuno isti, butovao se. Nesto radim pogresno...

Stavio, odabrao, instalirao, rebootovao i - nista se nije desilo. Dugmici su i dalje isti.

Koji rebus... Makar je digao sistem :)
Stvarno cudno..

Nemam pojma, instalirao sam ROM pre 4 sata, ima RRO podrsku, sve radim po PS-u ali nista se ne desva. Zanimljivo.

Idi na onu kantu gore u layers aplikaciji, odradi remove all applied layers, restartuj telefon, pa ponovo primeni neki. Meni je tako proradila jedna tema

Jel vam rade "cards" ono 4x1 widget ali samo vremenska prognoza (weather) meni stoje minusi kaze kad udjem za Belgrade "weather isn't available right now"??

Ne radi vreme na novim verzijama, ako se zameni sa fabrickom, onda radi, mada ne izgleda bas najsrecnije.

Desava mi se da mi displej pomalo treperi,na svetloj pozadini,kada citam nesto na netu,ne treperi,samo kad je wallpaper ili kada udjem u meni.Zna li neko sta moze biti?

Desava mi se da mi displej pomalo treperi,na svetloj pozadini,kada citam nesto na netu,ne treperi,samo kad je wallpaper ili kada udjem u meni.Zna li neko sta moze biti?
More bit da riknjava polako. Stavi sve stock da bidnes siguran. Ako si vec na stocku onda si siguran. Ne lici mi to na SW problem.
*** meni zadnji put Amoled treperio ima par godina [emoji1]

Poslednja izmena:
upao mi je telefon u vodu, i posle dva dana cekanja, upalih ga, sve radi perfektno, osim ekrana, koji ima mrlju, i ume da zatreperi.. ima li neko ko otkupljuje telefone u ovakvom stanju? :(
kakve sam srece, nikad mi nije ispadao, nema jednu tackicu na sebi, i prvi put mi ispadne, pravo u vodu

Ljudi ja sumnjam na ove 3 aplikacije da mi kolju bateriju, google services, life360 i exchange services. Sta savetujete kako da ih "smirim"? Nemam root, sve je stock. Dal da probam sa nekim task killerom? uploadfromtaptalk1428268190153.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno