Šta je novo?

LG Nexus 5

Nijedan rom sa theme manager-om neće biti kao onaj bez njega, ali kako radi njihov l ne znam. Nisam skoro probao

Sta da li stuca.. Fc svakih 5min. Djubre od roma za n5,za druge uredjaje ne znam..

Za sada su sva tu, ako ispadne koje sam ću poskidati sve ostale.

Takodje. Posto mi je ovo prvi put da na nekom telefonu radim update da li treba da back-up-ujem nesto tipa, slike, poruke, kontakte, muzika?

Poslednja izmena:
Koji je ovo layer?

Otkad mi se updateovo viber, poceo je telefon da vibrira kad mi stigne poruka. A sve vibracije u opcijama su iskljucene tj u settings telefona, i u settings vibera. Jel ima jos neko taj problem?

^ Ima. Par njih se javilo u temi za Android aplikacije. Do Viber-a je problem.

Ja imam bekap nove (jer mi je tu odlazilo najvise vremena). U plej storu odaberem iz liste prethodno instaliranih aplikcija sta mi treba (to je jedno 5-7 minuta), i da se loginujem na tviter, instagram. Tapatalk je sa g+ povezan, i sve druge aplikacije koje mogu su isto povezane. Nema previse posla.

Da, da i meni isto nekih 20-ak minuta treba da dignem sve backup-ove. Nekim ljudima ode ceo dan. Ne znam da li su spori ili šta rade kad im ode toliko vremena.

Da, da i meni isto nekih 20-ak minuta treba da dignem sve backup-ove. Nekim ljudima ode ceo dan. Ne znam da li su spori ili šta rade kad im ode toliko vremena.
Meni ode bar 3, 4h. Dok se ulogujem u sve, podesim sve aplikacije, sistem.
Mene zato i mrzi da menjam romove.
Sad kada sam stavio 5.1, mrzelo me i da odradim i root.

Eeee, kada se samo sjetim šta su nam obećavali prije pola godine vezano za LP :)

Vrh Dno