Šta je novo?

LG Nexus 5

Kakav je ovo Weekly Slima jednom u pola godine, koliko njima ta sedmica traje. Je li ovo napusten projekat? [emoji108]

Mislim da ovo piše u svim njihovim temama

We are currently experiencing technical difficulties with our infrastructure, due to which we cannot verify anything from our sites since the date of 22th February 2015. Please do not flash any builds downloaded until further notice.

We are working hard to resolve this issue, and are extremely sorry for the inconvenience

Je li taj problem sa memory leakom vezan samo za Nexus 5 ili se javlja i na ostalim telefonima sa Lollipopom, ili nema pravila? Na Nexus 4 sam izmenjao nekoliko popularnijih 5.0.x romova i nisam naisao na taj problem.

Ja kapiram da Nexus 6 ne moze da se dobro prodaje,ako je tu duplo jeftiniji Nexus 5 koji savrseno radi.
Tako da...verovatno malo sabotiraju...

To sam i ja pisao par puta, i isto to mislim, sta ima da ne znaju. :D

Ima xposed modul koji kao ispravlja memory leak, za 5.0.x mescin.

Mozda hoce da ubjede kako je malo 2GB RAMa, i da je potrebno 3GB na N6 :d

Poslednja izmena:
Sad gledam na kp izgleda povecanje cena nije zaobislo ni nexus 5 sad je nov 315 e.

Crkla mu je bila interna memorija. Navodno je to poznat problem kod ovog modela, do duse nije cest, al' eto mene bas nece u zadnje vreme :d

Sledeci updejt cataclyzme donosi pro layers podrsku. Def posle toga postaje najbolji rom za n5 :)

uploadfromtaptalk1427676067493.png

Lejeri su ti kao teme, i nema neki izbor lepih tema, vecina ih je sa xda a tamo svi imaju ogavan ukus.

Nisu loši ni lejeri, lako se primene, samo je problem izbor lepih tema.

Theme Engine ima masu izbora, milion raznih tema na Google Play. Primjenjivanje i lakse nego layer. Nego ljudi se loze na taj layer zbog ko fol rada ispod haube i jednostavnosti codea, a u praksi se ne osjeti nista. Ja ne osjetim da je theme engine tezak i zahtjevan i da utice na performanse i bateriju.[emoji108]

Poslednja izmena:
Cm theme su uzas zivi. Makar ono sto sam ja probao. Malo po malo pa mi rokne neki fc.. Mada je to mozda do poganog i bagovitog cm-a.
Ovi layeri imaju potencijal. Koliko sam procitao njih je sony ubacio u aosp kod.

Poslednja izmena:
Meni na euphoria cm theme rade odlično, nemam nikakvih fc.

Moguce. Ja sam pisao licno o cm romu koji je meni jedan od najgorih romova ikada izbacenih. U sustini valja samo kod low end i kineskih modela kada ne mozes da gledas njihove skinove i onda ides na slamku spasa to jest cm

Velika prevara od kompanije

Ja cm iz principa neću više da koristim, previše su se umislili, a da im nije zajednice ne bi bili ni desetinu onoga što jesu.

Poslednja izmena:
Nije isto Cyanogen i CyanogenMod (i logo je razlicit). Ovi prvi su se komercijalizovali njih par koji su se nasli pametni (zinula guzica za repa), ovi drugi su jedna velika zajednica od par hiljada saradnika. Cyanogen uzima code za one svoje OnePlusove od CyanogenModa. To je vec prljavija igra. Niko nema ovako jaku zajednicu kao CM, od toliko hiljada ljudi uvijek se nadje nesto dobro. Meni se svidja CM, najbrojniji tim imaju, radi se punom parom svaki dan. Nema potrebe da ih neko ne simpatise zbor par ljudi...

Poslednja izmena:
Naravno da je isto. Kondik je bio glavni za cm mod tako je i ovde medju glavnima. OK imaju retardiranog ceo koji salje mejlove sa iPada.
Tako da slobodno mogu sa majkrosoftom da prave wp cyanogen, ja ih vise necu koristiti.

Poslednja izmena:
Naravno da je isto. Kondik je bio glavni za cm mod tako je i ovde medju glavnima. OK imaju retardiranog ceo koji salje mejlove sa iPada.
Tako da slobodno mogu sa majkrosoftom da prave wp cyanogen, ja ih vise necu koristiti.

+1 Od kako su počeli sa komercijalizacijom, teranjem bitnih developera, pljuvanjem Google-a (od koga uzimaju izvorni kod), CM me više ni najmanje ne zanima.

Pustite politiku vodjenja i komercijalizacije. Bitno da dobijes kao korisnik kvalitetan krajnji proizvod, koji je i besplatan, pa nema covjek razloga i da se buni.
Meni je 90% romova osnova od CMa, pa telep i euphoria je vala skoro kao i CM. Vidim veliku vecinu commitsa mergeuju bas od CMa.

Eto to je taj jedini dobar deo same cyanogen zajednice. I sada da ja instaliram baš njihov, gde oni hoće da zamene sve guglove aplikacije, mogu da sanjaju. Previše su umislili da su bitni.

Od nečega što je bilo namenjeno xda korisnicima, i ljudima koje to zanima, cyanogen je prerastao u jednu sporu disfunkcionalnu tvorevinu. Da im nema te neke zajednice, propao bi taj Kondik dok kažeš keks.

Poslednja izmena:
Slim, Omni, PA... su jedna brza funkcionalna tvorevina. Neki jos nisu ni iz 4.4.4 izasli, nekima weekly traje godinama itd. [emoji1]
A za par dana izlazi CM12.1[emoji13]

Od ovih timova najbrze radi CM (logicno jer ih ubjedljivo najvise ima), mada ima i dobrih "privatnika" kao cataclysm, purity i sl. ali sto manje ljudi sve to sporije ide, zato slabije koristim "spore" romove.
CM uveliko ispravio bag sa Play Servicesom dok ostali ubace trebace par dana.

Poslednja izmena:
Cyanogen je djubre od roma, njihov kk je najgori rom koji sam probao. Mislim da pliz halp me maj fon breking down developera romovi bolje rade od njega.

Nazad
Vrh Dno