nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Kakav je ovo Weekly Slima jednom u pola godine, koliko njima ta sedmica traje. Je li ovo napusten projekat? [emoji108]
Je li taj problem sa memory leakom vezan samo za Nexus 5 ili se javlja i na ostalim telefonima sa Lollipopom, ili nema pravila? Na Nexus 4 sam izmenjao nekoliko popularnijih 5.0.x romova i nisam naisao na taj problem.
Sta se desilo tvom nexusu?Najzad stigao telefon (dobio novu plocu), posle mesec i kusur... Nisam nesto pratio temu u zadnje vreme, a vidim 5.1 je izasao, pa me zanima je l' vredan nadogradnje?
Oces da se menjas za N5 :d ?Steta što nema cataclysm za N6. Bas je siromašan izbor za N6.
Objasni nama sa jeFtinijim ulaznicama te lejere?Sledeci updejt cataclyzme donosi pro layers podrsku. Def posle toga postaje najbolji rom za n5
Pogledajte prilog 166404
Naravno da je isto. Kondik je bio glavni za cm mod tako je i ovde medju glavnima. OK imaju retardiranog ceo koji salje mejlove sa iPada.
Tako da slobodno mogu sa majkrosoftom da prave wp cyanogen, ja ih vise necu koristiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari