Šta je novo?

LG Nexus 5

Skrol je nov bag na 5.1, a ovo sa povezivanjem je do roma, bar kod mene.

Хаха.. Добра је фора ово са скролом... Али баш мора да га залетиш... Пробао на именику... И успео сам да кад кренем од крај ка почетку да га одбијем чак до пола... Али кад се крене од пола неће уопште.. [emoji2]

upravo to. :D
inače i meni je na stoku.

ali kada sam isključim wifi, konektuje se momentalno na hspa.

To su veliki bagovi ***. Jos samo da se ne moze zvati sa telefonom pa da budu svi sretni... :D

Шта су велики багови? Пребацивање ради сам а сваки дан мењам две бежичне мреже.. (Вероватно је хвата пре него уђем у просторију) и између пребацује нормално на 3Г мобилну мрежу... Ни са 5.0 нисам имао тај проблем...

^ne reaguj. SZ je klasični provokator na ovoj temi.

Ja sam to primetio u Zedge aplikaciji, ali mislim da to nije do Lollipopa. Na starijem Samsungu mi se isto to desavalo, da kada brze skrolujem ono kao da se odbije i vrati.

Nije to to... Čekirano mi je bilo sve kako treba a net nije radio

Sta nije to to. Ubacuju fix u sledece nocno izdanje. U vezi onoga sto nece da se konektuje na mobilni net posle izlaska iz dometa wifi.
Ima tu jos stvari koje je CM ispravio, ono sto je Google trebao.

Poslednja izmena:
Ovo je fix za switch koji se odčekira sam od sebe, jel znaš ti engleski uopšte

Upravu si izgleda, nisam dobro protumacio. Zivio :)
Edit:
Mada kad opet razmislim mozda ima veze i sa onim bugom, kad si povezan na wifi iskljuci se mobile data, pa se izgubi konekcija van wifi, cak iako je enableovan mobile data.

Poslednja izmena:
Petljaš bez veze, kažem ti nije to taj bug :)

Najzad stigao telefon (dobio novu plocu), posle mesec i kusur... Nisam nesto pratio temu u zadnje vreme, a vidim 5.1 je izasao, pa me zanima je l' vredan nadogradnje?

^čemu onda novi img?

Ih a samo što sam flešnuo

Zamolio bih ljude koji ne koriste stock rom (bilo koji 5.0 ili 5.1), da mi iskopiraju svoj mixer_paths.xml fajl, trebalo bi da se nalazi u /system/etc/ i da mi pošalju na pp. Unpared se zahvaljujem!

Izgurace na 100h up.. Nije lose nije lose :)

uploadfromtaptalk1427388490498.png

Wa sam ja rucno fc

Ja sam trenutno na 372h up :) System ram mi je na 758MB. Radi i dalje ok, mada sam primetio da opera zastuca povremeno. Taman cu za vikend da skinem ovaj novi image, hvala za info.

Je li taj problem sa memory leakom vezan samo za Nexus 5 ili se javlja i na ostalim telefonima sa Lollipopom, ili nema pravila? Na Nexus 4 sam izmenjao nekoliko popularnijih 5.0.x romova i nisam naisao na taj problem.

Verovatno samo sa nexus 5. Ali ja sam na 120h up system 600mb. Sto nije uopste lose.

Poslednja izmena:
Bas velika razlika, sta li trpa u tih 600MB...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1427550322239.jpg
    uploadfromtaptalk1427550322239.jpg
    50.2 KB · Pregleda: 220
  • uploadfromtaptalk1427550336883.jpg
    uploadfromtaptalk1427550336883.jpg
    50.5 KB · Pregleda: 221
  • uploadfromtaptalk1427550349786.jpg
    uploadfromtaptalk1427550349786.jpg
    54.3 KB · Pregleda: 217
Nazad
Vrh Dno