fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Dobices uvek isti odgovor...
tempered glass...
Kazu da onaj kineski nillkin radi posao i da nije mnogo skup.Ciji t. glass? Vidim da spigen ima
http://www.spigen.com/nexus-5-screen-protector-glas-tr-nano-slim.html
Ne može da bude.Vrlo lako moze da bude. Sto ne punis sa njegovim obicnim punjacem?
Ne može da bude.
Ako je tako onda je telefon došao sa fabričkom greškom. Telefon u sebi ima čip koji reguliše snagu punjenja. I nikad preko određene snage ne može da pusti u bateriju makar ti punio sa 10A punjačem. Ono što piše na punjaču je snaga koju punjač može maximálne da isporuči. Sad koliko će potrošač uzeti to je na njemu. Naravno izlazni napon na punjaču se podrazumeva da je isti kao na fabrickom punjaču.
![]()
Mislim da je on 3 x brže napisao samo kao orijentir a ne da puni 3x brže. A i mislim da je pre trebala crći baterija nego ploča. Ili mu je taj punjac neispravan pa gruva u telefon 7-8 volti prilikom punjenja.Znam ja to, ali kako se niko nije zalio da mu je crkla ploca i to sto je koristio drugi punjac, a i vidis da mu puni 3x brze (s obzirom da ne bi smeo da mu puni 3x brze, jer znaci da nema taj safety chip u sebi ili je bio pokvaren) od original punjaca, znaci umesto za 120 minuta, njemu napuni za 40 minuta.
Znas li mozda sta da radim?Da li tebi radi?Nece ti raditi G Now tom metodom. To je funkcionisalo na KK, na Lizalici ne radi.
Znas li mozda sta da radim?Da li tebi radi?
Samo da javim da je catacysm izbacio stable verziju. Nece izbacivati vise nista 10,15 dana jer je na odmoru![]()
Lepo kaze covek ispod..jedno 3 puta brzese napuniVrlo lako moze da bude. Sto ne punis sa njegovim obicnim punjacem?
Slim je ALPHA.Lepo kaze covek ispod..jedno 3 puta brzese napuni
Nego, jel flesnuo neko slim 5.0.1. Slimkat je sljakao kao nijedan rom do sada..cudi me da niko ne proba peticu?
Tacno tako[emoji106]Slim je ALPHA.
Kataklizma je trenutni HIT jel?![]()
Da,i da iskljucim posle toga telefon,ali nece,prekinuo mi da radi 5 dana od kada sam kupio nexus (pocetkom oktobra).Da li tebi radi?A jesi probao da prebacis mob na Engleski?
Naravno. Kad dodajes novi kontakt ili kada editujes postojeci imas skroz dole opciju da biras u koju grupu hoces da stavis taj kontakt.Da li je moguce napraviti grupu u kontaktima?
Naravno. Kad dodajes novi kontakt ili kada editujes postojeci imas skroz dole opciju da biras u koju grupu hoces da stavis taj kontakt.
![]()
Hehe, i ja sam sad primetio da nema te opcije u kontaktima kao sto je bilo pre.Molim te mi reci kako da pristupim odredjenoj grupi. Nema teorije da nadjem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari