Brate, sta ti je apsurd...vecina nas brise taj google now, a tebi treba, a ne radi ti....Jos jednom,da li iko ima isti problem kao ja (ne radi mi Google now),i da li neko zna kako da ga resim.Pokusavao sam sa jezicima i sa brisanjem azuriranja,ali ima.lj neko ness da mi pomogne?
Kako to misliš ne radi ti Wi-Fi? I koji još bagovi osim memory leak?
Oni Huawei ruter od Tcom-a su smece (vidim lokacija Pg, pominjes optiku...) pa sam pretpostavio.
Ista stvar je kod mojih kuci, signal nikakav mada net radi dobro.
Jesi mozda probao da WiFi Frequency Band stavis na 2.4 i ponovo se prijavis na mrezu? To je pod Adnaced u Wifi Settings...
imam 1 pitanje.. je li ko od vas na forumu pre nexus 5 ili nekad mozda imao xperiu Z(ZL) zanima me da li je na nexus bolja baterija od ovih xperia.. posto sam i sam imao xperiu zl i baterija me bas nervirala koliko se brzo isprazni
Jedno pitanje za dobre ljude sa ove teme![]()
Sta vi mislite koji je najbolji/najbrzi nacin da prebacim 7gb slika sa dropboxa na google drive ? Istekla mi 2godisnja promocija na dropboxu pa moram bezati
Svaki savet je dobrodosao
Treba li neki invite za 50GB ili ne?Kreiraš novi Dropbox nalog promotivni sa 50Gb i prebaciš sve sa jednog na drugi. Odradiš share foldera sa starog na novi i na novi ti se pojave svi fajlovi i folderi.
Nema download nema upload![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari