Šta je novo?

LG Nexus 5

Jos jednom,da li iko ima isti problem kao ja (ne radi mi Google now),i da li neko zna kako da ga resim.Pokusavao sam sa jezicima i sa brisanjem azuriranja,ali ima.lj neko ness da mi pomogne?

Jos jednom,da li iko ima isti problem kao ja (ne radi mi Google now),i da li neko zna kako da ga resim.Pokusavao sam sa jezicima i sa brisanjem azuriranja,ali ima.lj neko ness da mi pomogne?
Brate, sta ti je apsurd...vecina nas brise taj google now, a tebi treba, a ne radi ti....:)

Hocu da obrisem taj google now na lollipop-u.
Da li je safe da se brise i ako jeste sta treba obrisati?
Google now launcher? Jos nesto?

Google aplikaciju. Launcher tek kad instaliraš neki drugi.

Najbrzi nacin za root? Ne mogu vise bez AdAway i blokade za reklame na yt... Za sad :)

^
Unlock bootloadera (briše podatke, bekapuj)
Flash custom recovery
Flash SuperSU.zip

Ako si na Lollipopu, a rekao bih i na KK 4.4.4, onda mora unlock bootloadera.

Jesam, 5.0.1 ... Uf :(

A jel moze sve to onim mskip-ovim toolkit-om da se odradi?

Po meni lollipop je nikakav za sad... Mnogo bugova WiFi ne radi kako treba, memory leaks itd... Flashovao sam ga nazad na KitKat. Po meni lollipop je daleko od necega sto moze da se koristi.

Kako to misliš ne radi ti Wi-Fi? I koji još bagovi osim memory leak?

Kako to misliš ne radi ti Wi-Fi? I koji još bagovi osim memory leak?

Vrlo slab WiFi signal iz nekog razloga i ako imam optiku od 50 MB/s i ruter 30 cm od sebe. Kad sam se vratio nazad na KitKat sve je OK. Za ostale bugove ne znam, ali mi se rad lollipop-a nije ni malo svidio.

Vjerovatno lollipop ce biti ok na 64-bitne cipsete sa 4+ GB rama.

Poslednja izmena:
Oni Huawei ruter od Tcom-a su smece (vidim lokacija Pg, pominjes optiku...) pa sam pretpostavio.
Ista stvar je kod mojih kuci, signal nikakav mada net radi dobro.

Jesi mozda probao da WiFi Frequency Band stavis na 2.4 i ponovo se prijavis na mrezu? To je pod Adnaced u Wifi Settings...

Jedno pitanje za dobre ljude sa ove teme :)

Sta vi mislite koji je najbolji/najbrzi nacin da prebacim 7gb slika sa dropboxa na google drive ? Istekla mi 2godisnja promocija na dropboxu pa moram bezati :)
Svaki savet je dobrodosao

Da nadjes nekog sa zestokim upload-om :) Dload 7gb i nije nesto spor makar i na 5 mbit/s...

Znaci ne gine mi placanje ubrzanja uploada na mesec dana :) sta je tu je,prelaz se mora naciniti..
Mada mozda je bolje da downloadujem sve slike i prebacim ih na neki eksterni hard pa neka stoje tu.

Poslednja izmena:
Sta se tacno desi kada istekne promocija 2 gb? Oni sami ti uklone visak sto si popunio? :D

Jok. Stoji ti tako samo ne mozes da dopunjavas :)
Mislim tako sam cuo ,nisam ulazio poslednjih 15ak dana na dropbox pa da to i proverim :)

Ja sam 13 gb skinuo sa dropboxa i prebacio na mega nalog, sa 2,5 mbit uploada.
Stavi preko noći pa neka pegla lagano :)

Oni Huawei ruter od Tcom-a su smece (vidim lokacija Pg, pominjes optiku...) pa sam pretpostavio.
Ista stvar je kod mojih kuci, signal nikakav mada net radi dobro.

Jesi mozda probao da WiFi Frequency Band stavis na 2.4 i ponovo se prijavis na mrezu? To je pod Adnaced u Wifi Settings...

Aha, cackao sam nesto pa sam promijenio WiFi channel sa 6 na 11 i jos nesto, izgleda da radi sad... Kad sam ih zvao vele da promijenim ime WiFi mreze (SSID) a majko moja koji su to majstori...

Imas app WiFi Analyzer na Play Store-u. Skini ga, pokreni i vidi na kojim kanalima ima najmanje guzve. Tu stavi svoj WiFi. Channel width stavi na 40mhz ili 20/40mhz, ne znam tacno kako ima.

Probaj takva podesavanja.

A na 1500 veze s mozgom nemaju to je tacno.

imam 1 pitanje.. je li ko od vas na forumu pre nexus 5 ili nekad mozda imao xperiu Z(ZL) zanima me da li je na nexus bolja baterija od ovih xperia.. posto sam i sam imao xperiu zl i baterija me bas nervirala koliko se brzo isprazni

Meni se desavalo da mora na punjac u 17h a isto tako mi se desavalo da u 23h ode na punjac sa 60% baterije...Tako da je sve to relativno. S tim sto skoro uopste ne koristim wifi nego 4g i ne igram nikakve igre. Eto, to je moje iskustvo sad ti vidi u odnosu na taj Sony.

imam 1 pitanje.. je li ko od vas na forumu pre nexus 5 ili nekad mozda imao xperiu Z(ZL) zanima me da li je na nexus bolja baterija od ovih xperia.. posto sam i sam imao xperiu zl i baterija me bas nervirala koliko se brzo isprazni

Nisam imao ZL ali sam imao Z1, skoro je sve isto to...

Jedno pitanje za dobre ljude sa ove teme :)

Sta vi mislite koji je najbolji/najbrzi nacin da prebacim 7gb slika sa dropboxa na google drive ? Istekla mi 2godisnja promocija na dropboxu pa moram bezati :)
Svaki savet je dobrodosao

Kreiraš novi Dropbox nalog promotivni sa 50Gb i prebaciš sve sa jednog na drugi. Odradiš share foldera sa starog na novi i na novi ti se pojave svi fajlovi i folderi.
Nema download nema upload :)

To nije lose. Mada moram da sacekam jos 3,4 dana da vidim da li ce majka dobiti s5 ili ip6 preko firme. Ako uleti ip6 nista od novih 50gb :)

Kreiraš novi Dropbox nalog promotivni sa 50Gb i prebaciš sve sa jednog na drugi. Odradiš share foldera sa starog na novi i na novi ti se pojave svi fajlovi i folderi.
Nema download nema upload :)
Treba li neki invite za 50GB ili ne?

Ne nego prilikom prvog paljenja/hard reseta na Samsung i Htc dobijaš free space ako tada kreiraš nalog.
Kod Samsunga je 50Gb a kod HTC (ne svih modela) je 25GB.
Nalog traje dvije godine.

Zar htc ne daje sa svojim jacim telefonima 100gb na google driveu ?
Sto je veoma cudno,kupis googlov telefon ne dobijes nista ,kupis htc dobijes 100gb google servisa

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno