Šta je novo?

LG Nexus 5

Dobices uvek isti odgovor... :) tempered glass...

Bilo koji sa ebay.com zavrsava posao. Stvarno je glupo davati vise od 5$ za bilo koji protector. Gledaj da bude 3mm i to je to :)

Prave nauku od ovoga...Ne bi verovao al stavlja se za lakse nego folija. Bukvalno za 20 sekundi. Mozes usput i da skidas i ponovo stavljas. Cak nije problem i ako ostane koja cestica prasine ispod.

Poslednja izmena:
Vrlo lako moze da bude. Sto ne punis sa njegovim obicnim punjacem?
Ne može da bude.
Ako je tako onda je telefon došao sa fabričkom greškom. Telefon u sebi ima čip koji reguliše snagu punjenja. I nikad preko određene snage ne može da pusti u bateriju makar ti punio sa 10A punjačem. Ono što piše na punjaču je snaga koju punjač može maximálne da isporuči. Sad koliko će potrošač uzeti to je na njemu. Naravno izlazni napon na punjaču se podrazumeva da je isti kao na fabrickom punjaču.

Taj čip što reguliše snagu punjenja radi tako i kad puniš fabričkim punjačem: primer od 0-60% puni maksimalnom snagom u mom slučaju nekih 1800mAh pa onda od nekih 60-85% puni sa 1200 mAh i onda na kraju od 85-100% snaga punjenja padne na nekih 750mAh. Zato se i telefon od 0-60% napuni za nekih sat vremena a od 60-100 mu treba još sat i po. Naravno ove cifre su okvirne i po sećanju. Čak sam i radio test Note 1 vs Note 2 i brzina punjenja preko 1A i 2A punjača. I Note 1 nikad nije uzeo više od 1A iako sam ga punio sa 2A punjačem.
Mislim da sam taj test postavio i negde u Note 1 temi.

My 0.02$.

:)

Ne može da bude.
Ako je tako onda je telefon došao sa fabričkom greškom. Telefon u sebi ima čip koji reguliše snagu punjenja. I nikad preko određene snage ne može da pusti u bateriju makar ti punio sa 10A punjačem. Ono što piše na punjaču je snaga koju punjač može maximálne da isporuči. Sad koliko će potrošač uzeti to je na njemu. Naravno izlazni napon na punjaču se podrazumeva da je isti kao na fabrickom punjaču.

:)

Znam ja to, ali kako se niko nije zalio da mu je crkla ploca i to sto je koristio drugi punjac, a i vidis da mu puni 3x brze (s obzirom da ne bi smeo da mu puni 3x brze, jer znaci da nema taj safety chip u sebi ili je bio pokvaren) od original punjaca, znaci umesto za 120 minuta, njemu napuni za 40 minuta.

Znam ja to, ali kako se niko nije zalio da mu je crkla ploca i to sto je koristio drugi punjac, a i vidis da mu puni 3x brze (s obzirom da ne bi smeo da mu puni 3x brze, jer znaci da nema taj safety chip u sebi ili je bio pokvaren) od original punjaca, znaci umesto za 120 minuta, njemu napuni za 40 minuta.
Mislim da je on 3 x brže napisao samo kao orijentir a ne da puni 3x brže. A i mislim da je pre trebala crći baterija nego ploča. Ili mu je taj punjac neispravan pa gruva u telefon 7-8 volti prilikom punjenja.

Ako je ispravno sve, nema sanse tri puta brze da bude, moze da mu bude brze 10-20 minuta. Onda se ne kaze 3x brze :)

Ја чекам да ми овај Нилкин стигне... Наручен пре 10 дана.. Тако да неће скоро... Али таман да цури узмем Нексус.. Пошто је за њу... Кад стигне јављам утиске...

Samo da javim da je catacysm izbacio stable verziju. Nece izbacivati vise nista 10,15 dana jer je na odmoru :)

Kpd mene je cataclysm od kad sam uzeo i sve radi kao podmazano, sad sam bas uradio update stabile danasnji.

Da li je moguce napraviti grupu u kontaktima?

Da li je moguce napraviti grupu u kontaktima?
Naravno. Kad dodajes novi kontakt ili kada editujes postojeci imas skroz dole opciju da biras u koju grupu hoces da stavis taj kontakt.
63d2b92880f4649d301946d0b66538c0.jpg

Nisam se toga setio. Hvala!!

Naravno. Kad dodajes novi kontakt ili kada editujes postojeci imas skroz dole opciju da biras u koju grupu hoces da stavis taj kontakt.
63d2b92880f4649d301946d0b66538c0.jpg

Molim te mi reci kako da pristupim odredjenoj grupi. Nema teorije da nadjem.

Ljudi jel moze neka preporuka za slusalice sa mikrofonom(obicne bubice, ne in-ear)

Google profi izbacio jednu od najkorisnijih stvari. Ima li neko preporuku za group contacts app?

Nexus experience aosp... Naopako koliko brz ROM

Nazad
Vrh Dno