Ja da sam gugl sledeci telefon bi izbacio mega giga napucan, sa mega giga napucanom cenom. Pa da vidimo komentare
Ostalima preporucujem da u moru 350 dolara telefona nadjete onaj koji odgovara vasim potrebama, neki ce biti prezadovoljni i sa ovime.
Gde si uzeo to?Mislim dobro je sto ne moram fles da bodem jer ima u sebi 16 GB. Dobro mi dodje kada skinem neke vece fajlove na telefon ili tablet da ih prebacim na brzaka.
Nije mi to za konstantnu upotrebu, i telefon i tablet imaju 32GB pa nisam u stisci sa prostorom.
![]()
Thank youHandy-ju.
Kako misliš nema šanse da pronađe? Jel si uradio rename fajla? Pošto se po defaultu ne zove radio.imgLjudi pomagajte
Posto mi je android 5 bagovao, skinuo sam factory image za 4.4.4 i odradio ovo;
fastboot flash bootloader C:/image-hammerhead-krt16m/bootloader.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio C:/image-hammerhead-krt16m/radio.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash system C:/image-hammerhead-krt16m/system.img
fastboot flash userdata C:/image-hammerhead-krt16m/userdata.img
(Note: this command will wipe your device (including /sdcard), EVEN if your bootloader is already unlocked.)
fastboot flash boot C:/image-hammerhead-krt16m/boot.img
fastboot flash recovery C:/image-hammerhead-krt16m/recovery.img
fastboot erase cache
Problem je sledeci, kad upalim telefon nema signala kartica. Javila se i greska prilikom flesovanja fajla radio.img, nema sanse da moze da ga pronadje. Sta moze bit ovo?
Sto ste se ucutali?A sto radite to rucno? Sto ne odradite flash-all.bat, sve on sam odradi.
Zasto?Pa to je za nubove
Sto ste se ucutali?
Oli mi objasnit zasto nije moglo sa 4.4.4 da se flesuje lizalica preko flash-all.bat? Iste te greske mi javlja kad sam pokusao da flesujem 4.4.4 sa 5.0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari