Šta je novo?

LG Nexus 5

kod mene posle 142 sata 582 MB ram na fonu ništa menjano osim sto je otključan

Sinoć pred spavanje bilo oko 500 čini mi se, sada kada sam pogledao opet je oko 330-340.

Stigao mi qi punjac sa alija imam trip da to toliko zraci da nzm da li da ga zadrzavam, inace zasad lepo radi nemoram ni skidati futrolu odma se poveze.

Kako "osecas" to "zracenje"?

Pa vidis da kaze, "tripuje" (kroz logo made in China)... :D Ako te je toliko brinulo zasto si narucivao in the first place?

Pa nije me brinulo nego kada sam otvorio i procitao upustvo i skontao da je ovo jedan pravi kineski proizvod malo sam se zabrinuo ali proce me valjda. Uhvatio sam na popustu kad je bila ona velika rasprodaja pa sam hteo da isprobam, u medjuvremenu sam prodao Nexus 7 tako da mi ostaje samo telefon da punim ali nema veze :)

Ja moj qi punjač još nisam izvalio. Nekada temp baterije bude max 36c dok se puni a nekada ga digne na 41.. Bolest.
Tako da sam sada stavio dva parčeta kartona izmedju punjača i moba, sporije se puni ali se manje greje. Valjda? :)

Onda bi realno trebao da brines i za zracenje prouzrokovano WIFI-jem, lapom/kompom, tv-om, naravno mobilnim... :) Nemas sta da brines, i ako puni a ako se fon ne pregrejava previse samo vozi i ne razmisljaj... Ne bi me cudilo da je taj koji si kupio napravljen za neki brend samo je skinuta etiketa...

Danas sam uzeo ovaj san disk od 16GB i bas je zanimljivo, super je sto je ovako malo

a36721d74057bdc28af3cfcc0ca021da.jpg

Meni na fotki izgleda OGROMNO :D
Stavi šibicu pored pa slikaj ponovo

Mislim dobro je sto ne moram fles da bodem jer ima u sebi 16 GB. Dobro mi dodje kada skinem neke vece fajlove na telefon ili tablet da ih prebacim na brzaka.

Nije mi to za konstantnu upotrebu, i telefon i tablet imaju 32GB pa nisam u stisci sa prostorom.

d50566b5b668bdddfa015c7f914287c7.jpg

Poslednja izmena:
Jel se nekom desavalo, i jel zna kako da fixujem YouTube kvalitet, na KitKat-u je sve bilo normalno, a posle apdejta na 5.0 nece ni jedan video da pusti preko 480p :s
EDIT: Nasao sam, samo treba data i cache da se obrise, al ja se toga nisam setio ranije

Poslednja izmena:
Evo trazio sam nesto jedan post, i ala sam pogodio pre godinu dana sta ce biti,

Ja da sam gugl sledeci telefon bi izbacio mega giga napucan, sa mega giga napucanom cenom. Pa da vidimo komentare
Ostalima preporucujem da u moru 350 dolara telefona nadjete onaj koji odgovara vasim potrebama, neki ce biti prezadovoljni i sa ovime.

^

Ne verujem ti nista dok ne pocnes da hodas po vodi i istu pretvaras u vino... :d

Da li je neko odavle lomio ekran tj staklo? Imam jednu veliku pukotinu koja mi užasno smeta i oću da menjam to, pa me interesuje ko to radi, koliko kvalitetno i za koliko para?
Beograd ili Novi Sad, svejedno mi je.

Ljudi pomagajte :)
Posto mi je android 5 bagovao, skinuo sam factory image za 4.4.4 i odradio ovo;

fastboot flash bootloader C:/image-hammerhead-krt16m/bootloader.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio C:/image-hammerhead-krt16m/radio.img
fastboot flash system C:/image-hammerhead-krt16m/system.img
fastboot flash userdata C:/image-hammerhead-krt16m/userdata.img
(Note: this command will wipe your device (including /sdcard), EVEN if your bootloader is already unlocked.)

fastboot flash boot C:/image-hammerhead-krt16m/boot.img
fastboot flash recovery C:/image-hammerhead-krt16m/recovery.img
fastboot erase cache

Problem je sledeci, kad upalim telefon nema signala kartica. Javila se i greska prilikom flesovanja fajla radio.img, nema sanse da moze da ga pronadje. Sta moze bit ovo?

Mislim dobro je sto ne moram fles da bodem jer ima u sebi 16 GB. Dobro mi dodje kada skinem neke vece fajlove na telefon ili tablet da ih prebacim na brzaka.

Nije mi to za konstantnu upotrebu, i telefon i tablet imaju 32GB pa nisam u stisci sa prostorom.

d50566b5b668bdddfa015c7f914287c7.jpg
Gde si uzeo to?

Ljudi pomagajte :)
Posto mi je android 5 bagovao, skinuo sam factory image za 4.4.4 i odradio ovo;

fastboot flash bootloader C:/image-hammerhead-krt16m/bootloader.img
fastboot flash radio C:/image-hammerhead-krt16m/radio.img
fastboot flash system C:/image-hammerhead-krt16m/system.img
fastboot flash userdata C:/image-hammerhead-krt16m/userdata.img
(Note: this command will wipe your device (including /sdcard), EVEN if your bootloader is already unlocked.)

fastboot flash boot C:/image-hammerhead-krt16m/boot.img
fastboot flash recovery C:/image-hammerhead-krt16m/recovery.img
fastboot erase cache

Problem je sledeci, kad upalim telefon nema signala kartica. Javila se i greska prilikom flesovanja fajla radio.img, nema sanse da moze da ga pronadje. Sta moze bit ovo?
Kako misliš nema šanse da pronađe? Jel si uradio rename fajla? Pošto se po defaultu ne zove radio.img

A sto radite to rucno? Sto ne odradite flash-all.bat, sve on sam odradi.

A sto radite to rucno? Sto ne odradite flash-all.bat, sve on sam odradi.
Sto ste se ucutali? :)
Oli mi objasnit zasto nije moglo sa 4.4.4 da se flesuje lizalica preko flash-all.bat? Iste te greske mi javlja kad sam pokusao da flesujem 4.4.4 sa 5.0. Nije mi jasno sto je google tu zamutio.

Poslednja izmena:
Apdejtovao sam ali opet nije htjelo. Sad flesovah lizalicu opet i evo vrti vec 15-stak minuta one tackice raznobojne ;)
Imas li kakav predlog sta da uradim? 4.4.4 ili 5.0 samo da ga povratim u zivot :)

EDIT: nece lizalicu da pokrene, pola sata butuje...

Poslednja izmena:
Pa sam si rekao "sve on sam odradi", ko da ja ne znam sam. A ceo image nikad nisam ni flešovao u stvari, samo ručno šta mi treba.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno