Jer kapiram da ce u 5.1 ispraviti sve bagove a mozda unaprediti bateriju...poslednje sam rutovao xiomi redmi note pa je izasao update, ja ga unrutovao i popusio sa apdejtom.Znam o cemu pricam...mogao sam samo rucno da ga stavim, sto smara do 00.То нема везе са логиком.
Зашто би чекао апдејт па тек онда рутовао телефон? Какве то има везе једно са другим?
Ако ћемо твојом логиком изаћи ће и 5.1.1 и 5.1.2 и 5.2 апдејт, сачекај онда и то па тек онда рутуј...
Da li si ga restartovao u tih 7 dana? Ako nisi koliko ti rama zauzima system?Meni kataklizma ubija bateriju, jedva sastavim dan, a vrlo malo drndam telefon poskednjih dana.. Mada sam jos uvek na izdanju od pre 7 dana.. Mozda je kasnije nesto korigovano.. Ali je generalno stabilan.. Jel probao neko na kataklizmi elementary kernel ?
^^ Kažem ja htc m7 i m8 su najpotcenjeniji mobovi današnjice. Ja to konstantno pišem ovde na forumu.
Zato ću sledeće god ispraviti grešku i uzeti m9![]()
Treba imati muda pa kupiti htc, ja ne bi smeo, pogotovo ne bez garancije.
Šta je to bilo? Jesi li pisao već negde?Da je HTC kancelarija u Srbiji nesto vise od marketinga i da je servis nalik na Samsungov, ne bih mnogo razmisljao. Ovako - samo sa bombom u Begram.
I koji je epilog priče?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari