Šta je novo?

LG Nexus 5

То нема везе са логиком.
Зашто би чекао апдејт па тек онда рутовао телефон? Какве то има везе једно са другим?

Ако ћемо твојом логиком изаћи ће и 5.1.1 и 5.1.2 и 5.2 апдејт, сачекај онда и то па тек онда рутуј...

Ni ne pokusavam da shvatim, ajde da ste uzeli neki fon na kom je sve komplikovano, ali ovako...

Najlogicnije je da saceka 5.1 pa root za isti pa kad tek onda rutuje.

/sarcoff

То нема везе са логиком.
Зашто би чекао апдејт па тек онда рутовао телефон? Какве то има везе једно са другим?

Ако ћемо твојом логиком изаћи ће и 5.1.1 и 5.1.2 и 5.2 апдејт, сачекај онда и то па тек онда рутуј...
Jer kapiram da ce u 5.1 ispraviti sve bagove a mozda unaprediti bateriju...poslednje sam rutovao xiomi redmi note pa je izasao update, ja ga unrutovao i popusio sa apdejtom.Znam o cemu pricam...mogao sam samo rucno da ga stavim, sto smara do 00.

Imate li preporuku za slusalice?
Meni ostale sluske sa SE Xperie i rade super na kompjuteru ali mi preko Google Music-a izoblicuje zvuk,ne znam sta je...

Zato što su na tim od xperia obrnuti kontakti. Ja ću da uzmem xiaomi Piston što pre. [emoji11]

Jel koristi neko Cataclysm kao daily driver? Vidim da piše da je beta, pa rekoh da vidim kakva su iskustva? Da ga flesnem ako nema onaj memory leak bug kao na stocku.

Ja ga koristim kao daily driver i prezadovoljan sam....Izbacuje update na 2-3 dana pa tako da resetujem telefon .Za sad se nije pojavio memory leak

^^ Mislim da će on imati. Ista je osnova kao za stock. Možda bolje da probaš slimLP alpha 0.5? On je baziran na aosp verziji r7 pa možda nema curenje

Poslednja izmena:
Možda i neće imati Leak

-Cataclysm uses an unique way to merge AOSP with Stock image.-

Moguće.. Ali mene nešto mrzi da ga fleshujes iako znam da je već sada stabilan kao stena :)

Meni kataklizma ubija bateriju, jedva sastavim dan, a vrlo malo drndam telefon poskednjih dana.. Mada sam jos uvek na izdanju od pre 7 dana.. Mozda je kasnije nesto korigovano.. Ali je generalno stabilan.. Jel probao neko na kataklizmi elementary kernel ?

Jeste. Sredio je to curenje baterije još pre 3, 4 dana

Ja sam na toj konbinaciji Cataclysm+ ElementalX i izvlačim po 3 i po sata Sot....
Meni je uključen Smart Radio...

Stim da imaš dva updejta onaj od 24.11 i današlji oba po 11 mb....Nemoraš ceo Rom da flešuješ samo updejte...

Meni kataklizma ubija bateriju, jedva sastavim dan, a vrlo malo drndam telefon poskednjih dana.. Mada sam jos uvek na izdanju od pre 7 dana.. Mozda je kasnije nesto korigovano.. Ali je generalno stabilan.. Jel probao neko na kataklizmi elementary kernel ?
Da li si ga restartovao u tih 7 dana? Ako nisi koliko ti rama zauzima system?

*** malo pre sam fleshnuo update.. Ali nisam imao taj problem ni sa jednim romom ja.. Najmanje sto sam imai slobodnog rama je oko 500.. Mada sam oko 800-1000 najcesce...

^^ Kažem ja htc m7 i m8 su najpotcenjeniji mobovi današnjice. Ja to konstantno pišem ovde na forumu.
Zato ću sledeće god ispraviti grešku i uzeti m9 :)

Nisu potcenjeni. M7 je imao svoj istorijat problema (zuti ekrani, ljubicasta kamera), M8 je malo podbacio zbog one crnog dela na dnu ekrana koji je trebao da sluzi za kapacitivne tastere (pa im Google zavrnuo ruke i onda su ih izbacili, a straftu ostavili). Ako to izuzmemo, u pitanju su apsolutno fenomenalni telefoni sa neverovatno dobro ispeglanim, vizuelno upecatljivim i nenametljivim Android skinom. Ok, postoji jedan problem, a to su *****, seronje, *****, amateri i stoka iz Begrama (i dalje sam vrlo ljut zbog ****** koje su mi priredili).

Treba imati muda pa kupiti htc, ja ne bi smeo, pogotovo ne bez garancije.

Treba imati muda pa kupiti htc, ja ne bi smeo, pogotovo ne bez garancije.

Da je HTC kancelarija u Srbiji nesto vise od marketinga i da je servis nalik na Samsungov, ne bih mnogo razmisljao. Ovako - samo sa bombom u Begram.

^+1

Vala se okititi kao jelka za Novu... Cisto da covek bude siguran da nece ni bakterija da promili odatle..

Ja sam bacio oko na M8,a bio sam gotov da kupim M7,samo nikako da nadjem u dobrom stanju i uzeh Nexusa. Nimalo se ne kajem, ali videćemo još koliko ću da se zadržim na njemu.

Pa ti ne znaš? :) trajalo je to. Imaš u HTC M7 temi da se sad ovde ne off-uje.

Javi kako se ponaša memorija :)

Nexus 6 vs Nexus 5: It's All In How You Buy It

[YOUTUBE]Mz2AZZqj1jQ[/YOUTUBE]

bez starca nema udarca ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno