Šta je novo?

LG Nexus 5

22fbeb8f39acfbee6da3a60302964f6e.jpg

Stigao, vidim da ima dosta primedbi, ali cu ipak probati da se licno uverim :D
Previše su pricali o tome da bih cekao noviji update...

Ja nisam primetio nijedan problem sem tog povremenog memory leaka, koji su ostali?

Meni se desilo već par puta da mi se ekran isključi dok stišavam ili pojačavam zvuk.

Izgleda da se zale samo oni koji su uradili OTAu. Daj ljudi ako ne znate 2x kliknuti i pokrenuti .bat, ostanite na KitKatu :d

Ja stvarno neznam o kakvim problemima vi pričate,sve leti na Lollipopu,a to što su neke apklikacije ne kontabilne to se dešava uvek kad izađe nova verzija androida...Evo već dve i po godine sa Nexus uređajima i tako je bilo sa 4.2 ; 4.3 i sa 4.4

Što se tiče memorilika ja ga još nisam osetio

031103eaf8d7f8dde29aff39ab62da56.jpg

Stvarno neznam sta je tolika fama sa memory likom ja ga nisam ni trazio. Sve je stabilno i ja sam zadovoljan. Baterija odlicna sa code_blue kernelom, root radi sasvim normalno, signal odlican, nisam bio nedostupan sa punim signalom.
Jednom recju prezadovoljan
E da, update sam napravio sa .img fajlom koji sam skinuo sa developers google sajta. Mozda svi vi koji imate neke probleme treba isto da na taj nacin instalirate Lolipop.

Ja sam jos uvek na developer preview od vomera, jos i tu sve radi kao podmazano, ne vidim zasto bi na official bilo ista losije. Mislim ovo sto ja imam jeste skoro pa finalna verzija, jedino da su u official dodali nesto i zeznuli, mada ne verujem da je to slucaj...

Nema nikakve razlike izmedju tog do ibzvanicnog apdejta.

Pa sjebali su curenje memorije. Posle 2,3 dana bez restarta telefon pocinje da reloaduje home screen,a pricamo o nexusu a ne s5 ...

Nov rekord :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416344239570.png
    uploadfromtaptalk1416344239570.png
    196 KB · Pregleda: 237
Tebi je upaljen samo 3h mob. Vojkanu 74h
System mu zauzima 800mb..

Pa tebi je i screenshot zamračen, osvetljenje u minusu, zato i izvlačiš najbolju bateriju u Nexus 5 temi. :D

Ne treba se opterećivati RAM-om iskreno ali ako stvarno reload-uje home screen onda su ozbiljno nešto zbrčkali...

Kod mene na tabletu stagnira, sa telefonom sam se igrao pa nije relevantno

8627ab6e0d8be717718e9570200ae65a.jpg

Ja sam uradio flash image-a i nemam problema nikakvih.
Danima vec nije "settings" presao 100MB.

Nije fora u settings nego u system, settings ionako stoji tu jer je trenutno otvoren dok gledaš taj memory usage, nebitan je.

Pa tebi je i screenshot zamračen, osvetljenje u minusu, zato i izvlačiš najbolju bateriju u Nexus 5 temi. :D

Ne treba se opterećivati RAM-om iskreno ali ako stvarno reload-uje home screen onda su ozbiljno nešto zbrčkali...
Malopre sam se probudio, mrak mi je u sobi, stavio sam -30% da ne oslepim :D

Ma reloaduje sve i svašta, multitasking nikakav. Meni doduše launcher radi ok jer koristim aggressive desktop u novi ali GEL i slični se reloaduju.

Poslednja izmena:
Ovaj OTA me stvarno zeza sada Sam po treci put pustio instalaciju I na istom mestu mi izbaci error I stand instalacija I vrati na stark ovoga puts Sam prvo uradio reset celog fona Sve pobrisao I onda uradio apdejt na 5.0 I opet is to error . Zna like neko sta moze DA bude

**** ovo, treba Giga Rama samo za System, a gdje je Facebook od pola Gige i ostalo :D Preko noci postade i 2 Gige Rama malo :d

Ovaj OTA me stvarno zeza sada Sam po treci put pustio instalaciju I na istom mestu mi izbaci error I stand instalacija I vrati na stark ovoga puts Sam prvo uradio reset celog fona Sve pobrisao I onda uradio apdejt na 5.0 I opet is to error . Zna like neko sta moze DA bude
Meni pada napamet da bi mozda formatiranje pomoglo. Mislim da mozda zeza storage da se tako izrazim, flesh memorija za podatke, pa ne snimi lepo image fajl.

Pa ovo je sjajno! Dve keširane aplikacije, galaxy S3 style. Vraća mi sećanja na galaxy nexus i njegove aosp romove. Tad sam bar imao stock i stock based kao alternativu, sad je alternativa lupanje o patos :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416355870527.png
    uploadfromtaptalk1416355870527.png
    210.9 KB · Pregleda: 223
  • uploadfromtaptalk1416355879323.png
    uploadfromtaptalk1416355879323.png
    120.8 KB · Pregleda: 223
Tako ti je to sa googlom.. Umesto da zaposle ozbiljan tim za develop oni osecam da imaju max 10 zaposlenih programera. Ma i 10 je mnogo..
A tolika kompanija. Obrce milijarde $

Nazad
Vrh Dno