Šta je novo?

LG Nexus 5

Jel si siguran da si lepo odradio root?

Možda nisi dobro odradio Root.

Ma nema šta, full wipe iz twrp-a, rom, radio, opet u bootloader i pokrenuo bat fajl na kompu, sačekao da odradi i da podigne sistem. Bojim se da je možda TB nešto zeznuo.

Znači praktično mogu da odradim sve kao i pre osim što ću posle roma i radija flešnuti ovo sa dropboxa? Kernel ne moram nakon toga nego samo supersu?

U principu da, ovo sa dropboxa je permissive stock kernel, mada svakako ti je bolje da staviš Elementalx posle njega.

Ja bih prvo išao na najlakšu varijantu, prvo samo permissive kernel (može i SuperSU), pa ako root i dalje čudno radi onda reflash i roma.

Poslednja izmena:
Sve više čitam da TB pravi problem sa tim procesom koji ubija bateriju. Jel neko vraćao aplikacije s njim?

Stavio sam Android 5 na Nexus 10. Bolje radi i mnogo bolje izgleda. Jos uvek je na prvom ciklusu baterije pa je mogu da proverim potrošnju.
Jedino što me je malo Iznervirao je sto mi je pobrisao sve sa user particije.

Jel i dalje na nexus 10 animacije imaju cudan stater kao na kk-u?

Za sada je sve smooth. Gde ima da se skine Google launcher za L? Na tabletama je i dalje stari launcher.

Kada uklonim sve apps iz 'recents' i ponovo otvorim recents, obavezno se vidi neki proces ili app ili nešto treće čudno što sam ranije otvarao, i kad to uklonim, onda se pojavi nešto drugo... Jel ima jos neko ovaj bug?

57d7b997d2d8303408c2431416e2789a.jpg

274beaa7f6483ab9ad5688bc29b2dda8.jpg

Poslednja izmena:
Pa ko još briše aplikacije iz recents pa da ti odgovori? :D

sorry za ogromne slike, ne znam sta radio ovo Tapatalk :/

Ma i ja ne uklanjam iz recents, nego upalio telefon i vidim ostalo sve od prethodnog puta kad je bio upaljen telefon, i onda cisto uklonim neke gluposti i provalim ovo. Ocigledno nije predvidjeno da se uklanja bilo sta iz recents :d

Da. Pri restartu ti ostaju sve recent "kartice".
Nemoj nikada da ih brises,ram radi kako je namenjeno i to je to.. Koristi mob nomarlno ne obaziri se na brisanje recents

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa pisanjem po kartici na 5.0? I jel su omogucili opet da se telefon moze povezati na komp u mass storage modu?!

Jedna stvar koja se promenila me nervira pomalo. Naime kada sam zeleo da skroz smanjim zvuk zvona i iskljucim vibraciju dovoljno je bilo da zadrzim duze taster za smanjivanje zvuka. Sada to ne utiče na vibraciju, tj. iskljuci zvuk skroz ali vibracija ostane ukljucena i da bi je iskljucio moram da idem na sound&notification. Postoji li neko resenje, personalizacija tastera npr? Takođe na power toggles vise ne mogu da isključim i uključim gsm net dok ostale stavke poput wi-fi, bluetooth, gps rade, ali to je do same aplikacije i verovatno ce update aplikacije to resiti.

Ja sam otkljucanje prebacio na pattern jer se primetno lakse otkljucava na slide sad i otkljucao mi se dva puta slucajno.

Poslednja izmena:
Double tap не ради, а човек је то тражио.

Imaš dtso na play-u, ne moraš da menjaš launcher. Probaj. Samo kreirš nevidljivi widget na ekranu gde hoćeš da ti radi Double tap to sleep.
ac43ebdfdcf7c5c67f1cdab9fc24e1f4.jpg

Poslednja izmena:
koji je najbolji način za root? ovaj permisive, pa custom kernel?

Vrh Dno