Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa samo prebaci na priority ili none mod... Stisneš volume dugme i izabereš opciju, kad dođu custom romovi sigurno će biti još lakše

Poslednja izmena:
A kakva je razlika izmedju silent i none osim u ikonici u status baru?

Imas none koji menja silent, mislim ako je silent onda se nista ne cuje, bar je meni logicno.
Imas priority gde mozes lepo da podesis, nije kraj sveta. Samo se drugacije zove

Alarmi uvek zvone, bilo u none ili priority ili all.

Google:

iGO Primo Israel 9.6.29.427562 for ART

ili

iGO Primo Turkey 9.6.29.431282 for ART

autor: wojpen (gpspower). Obe su zadnje verzije sa Play-a. Nisam probao, jer ne koristim iGO. Pretpostavljam da radi.

Poslednja izmena:
A koja je fora sa osvetljenjem? Kad je uključen adaptive brightness onda se sam prilagođava do max nivoa definisanim slajderom ili gura do 100% bez obzira na slajder?

7d0bbb9309601a4d430a30f9b4a5cfc4.jpg

Evo ga i kod mene. . samo se brzo sklonilo..

Definitivno je do tih aplikacija nesto, playboard sam obrisao, za sada jedino b92 ima tih problema.

Izgleda, nisam ni ja naleteo jos na neku app koja se tako ponasa.. A igram se bas dosta zadnjih par dana sa raznim app..

Evolve sms kada se unosi ime primaoca poruke. Kada sam video te duhove odmah sam obrisao app :D

Znaci jos uvijek ne rade sve root aplikacije kako treba... :(

ni sa permissive kernelom?

Inače sad videh da se atl4ntis, developer Cataclysm roma, vratio na xda, i da će biti novih buildova.

Poslednja izmena:
Radi ES na ElementalX

Edit: greška, ne radi, istripovao sam nešto

Poslednja izmena:
Vrh Dno