Ja sam odradio fastboot flash recovery openrecovery.img.
Potvrđujem i kod mene je tako...Ja sam odradio fastboot flash recovery openrecovery.img.
Treba, to je dve senude pre flesovanjaDa li treba da imam otkljucan bootloader ako hocu da flesnem ovaj 5.0 img??
Mora da se izbrise jedan sistemski fajl koji posle svakog restarta instalira ponovo stock recovery. Proguglaj za ime..Meni je za m4a fajl iskocilo to da li hoću da konvertuje fajlove, ali je normalno iskopirao, nije ništa bagovalo.
Edit: ja ne razumem ovaj twrp, zašto posle flešovanja radi jednom, i onda posle nestane, što je najgore na tabletu i mom telefonu radi ok, dok na bratovom stalno nestaje.
fastboot flash recovery recovery.imgJel moze objasnjenje kako da stavim twrp
Meni se to redovno desavalo na wa ali na staroj n5. Ne znam u cemu je foraEvo kako izgleda
![]()
Da menjao sam, kod mene je 400, a kod brata je 410, i njemu se isto desava. Ajde probacu da stavim 420, mada je za sada samo b92 i playboard problem, talon sada radi okJe l' si menjao DPI? Ja ga stavio na 420, ali i dalje nemam ovih glitcheva...
Baterija je definitivno boljaZnam da je još rano ali me interesuje jel neko primetio neka poboljšanja kod dužine trajanja baterije i kvaliteta slika kod lizalice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari