Šta je novo?

LG Nexus 5

Ma evo sve radi sada :) Zanimljiva je ova Lizalica :)
A od pre koju godinu sam krenuo da praktikujem film na bekap telefon za svaki slucaj, jer mi se desavalo da se zaglavim po pet sati a do tada vec ode baterja na glavnom fonu :)

Naišao sam na jedan problem koji ne mogu nigde na netu da nađem da je rešen...
Elem, kada kopiram FLAC fajlove u Music folder windows mi nudi konverziju (u mp3 pretpostavljam). Ja mu tu kliknem NO, copy anyway ili štagod već da piše i on krene da kopira fajl. Ona progres linija za kopiranje stane negde posle pola i zabode, koliko god dasam čekao ona stoji zaglavljena. Ja pritisnem cancel, a fajl je ipak kopiran na Nexus i radi normalno. Ovo mi se nije dešavalo na KitKatu a imao sam ovaj isti windows, tako da nisam siguran do čega je. Je l' imao neko sličnih problema?

edit: ovo je počelo da se dešava sa developer preview Lollipopom, i ostalo je kada sam flešnuo i image sinoć.

Meni je za m4a fajl iskocilo to da li hoću da konvertuje fajlove, ali je normalno iskopirao, nije ništa bagovalo.

Edit: ja ne razumem ovaj twrp, zašto posle flešovanja radi jednom, i onda posle nestane, što je najgore na tabletu i mom telefonu radi ok, dok na bratovom stalno nestaje.

Poslednja izmena:
I kod mene isto nestaje... Ne znam zbog čega. Sad ću probati sa CWM.

Poslednja izmena:
Pa niste ga trajno instalisali,...isli ste na opciju boot once, temp., bem ga zaboravio sam vec kako se zove.

Ja sam odradio fastboot flash recovery openrecovery.img.

Da li treba da imam otkljucan bootloader ako hocu da flesnem ovaj 5.0 img??

Jel moze objasnjenje kako da stavim twrp

Meni je za m4a fajl iskocilo to da li hoću da konvertuje fajlove, ali je normalno iskopirao, nije ništa bagovalo.

Edit: ja ne razumem ovaj twrp, zašto posle flešovanja radi jednom, i onda posle nestane, što je najgore na tabletu i mom telefonu radi ok, dok na bratovom stalno nestaje.
Mora da se izbrise jedan sistemski fajl koji posle svakog restarta instalira ponovo stock recovery. Proguglaj za ime..

Poslednja izmena:
Jel ste primetili da određene aplikacije imaju grafičke gličeve? Dešava se na b92, playboard i novi talon. Pojavi se kao sneg na starim televizorima na sekund, samo u boji.

Evo kako izgleda

8b1f832ff5d1d0c9a6319be264919565.jpg

Sinoc u 1:30h...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415879895479.jpg
    uploadfromtaptalk1415879895479.jpg
    162.2 KB · Pregleda: 242
^yep... Moto G, G3 i N5 ove nedelje dobijaju OTA... :) Cisto da ne bude da se sire dezinformacije da su neki uredjaji pre N5 dobili lizaljku... :d

Meni se ovo desava samo na lollipopu, na kk je sve radilo savrseno

Je l' si menjao DPI? Ja ga stavio na 420, ali i dalje nemam ovih glitcheva...

Posto nisam bas upucen u ta flesovanja i rutovanja,moram da pitam.Svi ovi testovi i utisci o Lizalici,to ste dobili nakon sto ste svojerucno nadogradili Android? Posto meni jos uvek ne prijavljuje da ima novi update za sistem.

Je l' si menjao DPI? Ja ga stavio na 420, ali i dalje nemam ovih glitcheva...
Da menjao sam, kod mene je 400, a kod brata je 410, i njemu se isto desava. Ajde probacu da stavim 420, mada je za sada samo b92 i playboard problem, talon sada radi ok

I kod mene se B92 tako gubi, 420 dpi ali uvek držim 400-420 pa se na kitkatu nije dešavalo.

Nego, kakav ti je bre to sneg? :D

Znam da je još rano ali me interesuje jel neko primetio neka poboljšanja kod dužine trajanja baterije i kvaliteta slika kod lizalice?

Pa cekaj bre majku mu par dana, ne moze to tek tako... Em aplikacije treba da se optimizuju, em treba sve da se slegne, em treba da prestanes stalno da istrazujes telefon.

I na 420 mi se dešava, evo kako izgleda, ali me baš briga te dve app ni ne koristim.

Poslednja izmena:
Vrh Dno