Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa da meni je do vibera, ali imam dosta kontakata koji ga koriste pa moram i ja. Al ne mogu da verujem da vec mesecima nisu uspeli da ispeglaju taj bug. Dal je moguce da ga samo N5 ima. Ako se ne popravi sa L-om, onda su stvarno retardirani, ovi strucnjaci iz Androida.

ja imam viber 4.xxxxx verziju i nemam nikakvih problema.
Sa 5.xxx se dešava.
Instaliraš četvorku i čekaš dok bug ne bude sređen :).

Taj bag je na svim telefonima, npr ja imam taj nov viber i meni se ne desava jer ga retko koristim, ali sestra ima konstantno drain jer cesto koristi viber.

Ја користим вајбер редовно... И тај проблем се јавио само једном до сада... Мислим да је то када се камера директно позива из апликације... Пошто иначе прво сликам па онда шаљем из галерије тај проблем ми се не јавља... Најновија верзија вајбера, видео позиве не користим... За то имам скајп који не прави проблем после видео позива...

Taj bag je na svim telefonima, npr ja imam taj nov viber i meni se ne desava jer ga retko koristim, ali sestra ima konstantno drain jer cesto koristi viber.

Takodje ni ja nemam problema, a imam najnoviju verziju. Slabo ga i koristim. Dok drugar ima istu verziju kao ja, koristi ga svakodnevno i svakodnevno ima taj problem.

Artem Russakovskii 37 minutes ago

Hey guys, I just got word from one of our tipsters that the first OTAs got delayed due to some outstanding bugs, now currently scheduled for the 12th.

Potvrdio je da i img fajlovi padaju tada. Videcemo. Sa googlom uvek bagovi :)

Ako stvarno imaju neki bag bolje da sacekaju nego da puste apdejt koji ce da onemoguci zvanje ili tako neki slican bag.

Ne znam sto se zuri ljudima koji qc. Bolje sacekati i primiti bug free update, nego pozurivati Googlase. Niko ne voli sam sebi zadavati neke rokove, svako voli da radi opusteno. :)

As the Android team has said in the past, this is the biggest update the Android OS has ever seen, and the changelog reflects that. There are a total of 128,680 commits, which easily blows apart any previous records. Keep in mind, that number would be ever more bewildering if not for the decision to unbundle the Chromium WebView from Android, which counted for roughly half of the changes made to the GPL code in the L Developer Preview.

A neki ovde na forumu su tvrdili da je ics najveci updejt :)

Poslednja izmena:
Pa ics je bio najveci vizuelni update do lizalice. Jelly Bean i Kit kat su bili samo doradjivanje zapocetog sa ICSom.

Android 5.0 Lollipop Source Fully Available to Build

Updated Documentation for Android Lollipop Now Available

SlimPop Team moze krenuti lagano, pa drajveri kad stignu :D

Nije mi do igranja i experimentisanja. Cekam prvi slim vikli, nadam se da ce biti ubrzo :D

pa neće pre zvaničnog

@danilo nema šta da se flešuje još :)
čekamo nekog "daj šta daš" klinca da iskompajlira ovaj aosp kod pa može to da se grune (sa starim drajverima)

Evo danilo ima dobru mašinu mog'o je on, ja sa svojom jedva sa forumom na kraj izlazim :D Pet godina joj ali ne bih je mijenjao ni za sta, radi ko doxa :)

Sutra ce valjda da se sklopi nesto na xda :) ovde jedini problem stvara nexus 6 i njegov kasni izlazak na trziste. Osecam da google ceka da se n6 pojavi kod prvih kupaca pa da njemu gurne img pa tek onda n5. Mozemo cekati img i do 20nov. Nadam se da gresim...

Pa da nije fora izbaciti image za ostale, prije izbacivanja nexusa 6 na trziste. Mnogi bi se o'ladili od kupovine novog telefona :)

Ma sve je odložili ova premijera iPhone u Srbiji. Zbog toga su u Googlu malo prolongirali izlazak N6

Odložen Lollipop za 12. Novembar.

Prilozi

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    386.9 KB · Pregleda: 235
Lol. Kako odlozen kada je izasao ?(nexus 9 i onaj nexus player) Ta info koju si podelio je od lika koji pise za androidpolice sajt a satro je cuo od nekog iz googla. Za sada se nista ne zna

Nazad
Vrh Dno