Odložen Lollipop za 12. Novembar.
Meni se ne žuri, Stock 4.4.4 mi radi super. Delim isto mišljenjeBolje je da oni to odlože i izbace ispeglan proizvod, nego da izlete sa poluproizvodom koji će nam samo uzimati vrijeme.
Razmišljajte pozitivno.
Šta bi bilo da imate Samsung ili HTC, pa ne bi Lollipopa vidjeli do maja, a možda ni tada.
Lose si proizvodjace uzeo kao primer. Samsung i HTC su najazurniji proizvodjaci sa najboljom podrskom.Šta bi bilo da imate Samsung ili HTC, pa ne bi Lollipopa vidjeli do maja, a možda ni tada.
Nisam. I takvi kasne po par mjeseci, a tek ostali....Lose si proizvodjace uzeo kao primer. Samsung i HTC su najazurniji proizvodjaci sa najboljom podrskom.
Lose si proizvodjace uzeo kao primer. Samsung i HTC su najazurniji proizvodjaci sa najboljom podrskom.
Ovo nije tema za ovakvu raspravu. Ali reci za Samsung i HTC da nisu azurni nije uredu.
Osim ako nisi već izvisio za update baš kod tih proizvođača
Da li je neko koristio OTG cabl? Juce sam probao da povezem ali samo preko Nexus USB OTG sam mogao da otvorim fajlove. ES file Explorer nije moga da prepozna usb?
Moze ta kombinacija ja sam koristio ali se ne secam na kom romu i kernelu. Stick mount i naravno telefon mora biti rootovan.
Jel moze neka preporuka za kernel?
Radi. Nexus Media Importer bez root ili Stickmount + ES File explorer (ili Root explorer) sa root.Zar ne radi na Nexusu onaj Nexus media importer i bez ruta za fat32 fajl sistem?
Je l' cucla bateriju OTG. Bas sam i ja narucio OTG Y Cable sa ebaya za N4, ali sa njim se moze puniti u isto vrijeme sto je extra.
Zar N4 ima OTG?
Loznice, pa sto im to treba :vomit: Bitno da prodje taj prvi root, posle si na customu svakako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari