Šta je novo?

LG Nexus 5

Ma taj test (a i drugi isto) su mi mnoogo sumljivi. Uopšte nije nemoguće da forsiraju neke proizvođače; ipak je taj app besplatan a sponzorstvo može da donese dobre pare. Kako drugačije da objasniti da na galaxy 9506 (fabrički rom, nema root) pokaže skor ~42000? Logičnije mi je da na N5 bude bar malo veći skor, baš zbog "klot" Androida...

Poslednja izmena:
Vojkane, mozda ja jesam glup sto ne mogu da primetim razliku razliku od 2000 poena u svakodnevnoj primeni i brzini telefona, ali eto pametnim ljudima poput tebi to ocigledno znaci i lepo je videti da neko ima koristi od svog tog bolje upotrebljenog hardvera i "produktivnosti" telefona... :) Znajuci koliko je varanja na istom, i koliko je jak hardver telefona ne vidim doticne testove kao nista drugo osim da neko moze da pokazuje ortacima rezultate i hvali se kako ima "najbrzi" telefon na trzistu i naravno vodi debatu o istom...

Hardver je vec na dovoljno visokom nivou gde mi je vaznije da imam bateriju koja ce da izgura celi dan nego 35k ili 39k na antutu benchmarku... :)

Poslednja izmena od urednika:
A test urađen iz čiste radiznalosti i podeljen sa vama....Eto šta nasta rasprava od par strana [emoji33]

Ubijamo vreme dok se google ne smiluje i pusti img.. Ako ne za n5 onda makar za n7 :)

Ma ja sam kriv što sam prekinuo tišinu. :-D Valjda će ga pustiti, dosta mi je ovog skrnavog KK-a! B-)

Oficijalni nexus twiter account. Svima odgovaraju isto. U prevodu sistemski odgovor.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415035798972.png
    uploadfromtaptalk1415035798972.png
    400.4 KB · Pregleda: 272
Konacno. Mrsko mi sad flesovati, kad sam sve namjestio a u pm :)

Troluje stjepan i to veoma lose :)

Edit:
Design is a major focus for Lollipop—the latest version of Android—which begins to roll out today.

Poslednja izmena:
Ume da bude dosadno deci na velikom odmoru, pa dođu da troluju...

Sta je izaslo kada tamo na factory images nema nista novije od 4.4.4?

Malo *******cije dok se ceka :D

Trollface_fcd8b2_2204050.gif

Prilozi

• Trollface_fcd8b2_2204050.gif
    Trollface_fcd8b2_2204050.gif
    104.9 KB · Pregleda: 267
E stvarno su sada smorili i preterali sa tim apdejtom.

Evo sad mi se i sa najnovijim updateom kamere, opet upalio camera daemon. Stvarno je smorilo vise!

ajde ajde sad će @fkloznica da iskompajlira ovaj aosp lollipop pa flešuj to, sređeno je sve :)

inače ja to nikad u životu nisam imao. možemo ako hoćeš da se uporedimo
- nemam viber
- nemam hangouts
- custom rom
- custom kernel (?!)

gde se (ne) poklapamo?

Treba ce vremena da sklopim neki krsten rom sa ovim aosp kodom :)

Inace nikada nisam imao camera deamon. Na mobu nikada nisam imao viber a ni skajp.koristim samo ho i wa.
Mozda to pomogne bokyJ

Nazad
Vrh Dno