Šta je novo?

LG Nexus 5

Jel ima root za ovaj novi preview?

Ima. Kacio je vojkan. Mada ne radi sa svim apk,ne znam zasto

Samo da radi adaway :)

Poslednja izmena:
Baterija tanka mada verujem da će biti bolja u finalnoj verziji.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413666516228.png
    uploadfromtaptalk1413666516228.png
    119 KB · Pregleda: 248
  • uploadfromtaptalk1413666525637.png
    uploadfromtaptalk1413666525637.png
    93.9 KB · Pregleda: 251
  • uploadfromtaptalk1413666532340.png
    uploadfromtaptalk1413666532340.png
    84.2 KB · Pregleda: 243
Baterija tanka mada verujem da će biti bolja u finalnoj verziji.

Kakvo je to samodopunjavanje baterije, u jednom trenutku se poveca procenat. :D

Dobra je baterija, i kod mene tako cirka 20h uz 4-5h SoT-a, OC-ovani CPU i GPU.

Taj procenat za bateriju mi i ne treba, samo da se crnjacim kakao spadaju procenti, ovako ih barem ne gledam :d

Odlicno su ispeglali Lolipop bas je fluidan,za sad minse svidja....Meni svi programi rade sem jednog....Monster Legend mi krene i zamrzne sliku....Vojkane,Loznica ajde ako vam nije tesko probajte je kod sebe dali i vama zamrzne ekran.....

Da li neko ima iskustva sa korišćenjem bluetooth headset na Nexus 5? Konkretno me interesuje pozivanje osoba iz imenika glasovnom komandom posredstvom bluetooth headset-a.
Da li telefon, odnosno Android podržava tu opciju bez dodatnoha "učenja"? Ima li neka App koja se može koristiti?
Nabavio bih Nexus 5, a ovo mi je veoma bitno.

Šta mu kažeš? Ja baš probao kada sam pročitao post i uvek radi Google pretragu.

@Jaza probaću večeras

Odlicno su ispeglali Lolipop bas je fluidan,za sad minse svidja....Meni svi programi rade sem jednog....Monster Legend mi krene i zamrzne sliku....Vojkane,Loznica ajde ako vam nije tesko probajte je kod sebe dali i vama zamrzne ekran.....
Ne moze ta igrica. Isto zamrzne kod mene :)

Hvala Loznice,hvala Vojkane....
To tata i ćera pikaju zajedno igricu [emoji2]
Ako nebude proradilo za par dana,vraticu se na Purty dok ne izađe zvanični Lolipop.....

Jel moze neko da proba jel radi dolphin browser? Meni nece da otvori nijednu stranicu

Šta mu kažeš? Ja baš probao kada sam pročitao post i uvek radi Google pretragu.

@Jaza probaću večeras

ok google
call (ime kontakta)
ako imam više br za kontakt, on izbaci sliku kontakta sa svim br i pita
home
work...
ja potvrdim koji

Poslednja izmena:
Tamo gde 4.4.4 izvuce 5h i 30min sot-a ovaj preview izvuce 3h i 30min :) los signal sa grafikona je kada sam bio u podrumu nekih 4,5h

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413719292561.png
    uploadfromtaptalk1413719292561.png
    97 KB · Pregleda: 225
  • uploadfromtaptalk1413719299366.png
    uploadfromtaptalk1413719299366.png
    94.2 KB · Pregleda: 218
  • uploadfromtaptalk1413719306961.png
    uploadfromtaptalk1413719306961.png
    135.2 KB · Pregleda: 215
Poslednja izmena:
@vojkan hvala

Da primetno trosi vise bateriju,pre mi SoT bio oko 4 h sad cu izvuci oko 3h....

Pa to je samo preview.
Budući da je ova verzija androida prilična promena, i kada izađe prva zvanična verzija biće tu još ohoho "sitnih" apdejta, još više nego do sada.
E sad, da se desi da uz obećano baterija bude lošija u prvoj zvaničnoj verziji tu bi pucali sebi u nogu, malo mi je verovatan taj scenario.
Izgleda kao najverovatnije da će biti nekog napretka, ni izbliza kao u Volta najavama ali biće ga.
Ćemo saznamo uskoro, moga Nexusa 7 2012 poznam u dušu što se tiče baterije, lako će biti uporediti 4.4.4 i 5.0.

Tamo gde 4.4.4 izvuce 5h i 30min sot-a ovaj preview izvuce 3h i 30min :) los signal sa grafikona je kada sam bio u podrumu nekih 4,5h
Strpljen spašen.
Poštujem ja višak slobodnog vremena, ali igranje sa poluproizvodima nije aktivnost kojom bi ga popunjavao.

Pa to je samo preview.
Jeste ali finalna verzija izlazi kad izađe Nexus 6 a to je vrlo uskoro. Znači da imaju vrlo malo vremena da to srede. Zbog toga bih očekivao da i preview verzija bude dosta dobra.

Prije bi očekivao da ni nulta verzija ne bude kako treba :).
Generaalno softverska rješenja koja iza tačke imaju nulu nikada nisu odlikovala stabilnošću i efikasnošću.

Nazad
Vrh Dno