Pa tražio sam ali nigde nisam našao da flar ne koristi qualcommov mpdecision. A čisto sumnjam da si ti baš pratio njegovu Nexus 5 temu pa znaš to proverenoSta gde sam nasao ? Pa imas na XDA sve.
RadiSamo da radi adaway![]()
Kad uključiš prikaz percenta baterije ista traje puno kraće zato i nema.I dalje nema prikaza procenata baterije?
Baterija tanka mada verujem da će biti bolja u finalnoj verziji.
Kakvo je to samodopunjavanje baterije, u jednom trenutku se poveca procenat.![]()
Baš toKad uključiš prikaz percenta baterije ista traje puno kraće zato i nema.
Ne moze ta igrica. Isto zamrzne kod meneOdlicno su ispeglali Lolipop bas je fluidan,za sad minse svidja....Meni svi programi rade sem jednog....Monster Legend mi krene i zamrzne sliku....Vojkane,Loznica ajde ako vam nije tesko probajte je kod sebe dali i vama zamrzne ekran.....
Šta mu kažeš? Ja baš probao kada sam pročitao post i uvek radi Google pretragu.
@Jaza probaću večeras
Jel moze neko da proba jel radi dolphin browser? Meni nece da otvori nijednu stranicu
Strpljen spašen.Tamo gde 4.4.4 izvuce 5h i 30min sot-a ovaj preview izvuce 3h i 30minlos signal sa grafikona je kada sam bio u podrumu nekih 4,5h
Jeste ali finalna verzija izlazi kad izađe Nexus 6 a to je vrlo uskoro. Znači da imaju vrlo malo vremena da to srede. Zbog toga bih očekivao da i preview verzija bude dosta dobra.Pa to je samo preview.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari