Šta je novo?

LG Nexus 5

Malo pogledah novosti koje dolaze sa L-om.
Osim ART-a nema tu nečeg značajnijeg.

A Battery saver mod, povećana sigurnost sistema, adaptive displej, podrška za USB zvučnike i mikrofone, RAW format za fotografisanje,...? Plus redizajn UI-a.

stigao nexus 5 beli. 408 serijski. za sada nema mane. videcemo kasnije :)

ART nije novost, koristim ga na N4 odavno a vjerovatno i mnogi drugi. Samo što je sada default. Nisam čuo da je sam po sebi sada nešto unapređen.

ART je na KitKat bio u beti, sada je ispeglan.

Džontra...;)

Ja ću sigurno kupiti nex 6...Premijum softver treba da ide uz premium hardver ,a to sve da bude u PREMIUM kućištu (konačno!)
Neka bude i premium cena, ako sam davao za S III 500E mogu da dam i 600 za neksusa. Drago mi je što motorola pravi nex6, daleko bolji izbor od samsunga, sonija pa i tog htzz-a (koji je najizvikaniji proizvođač telefona od postanka proizvođača telefona), "rola" ima ekstreman kvalitet i izradu svega što je napravila i treba da košta toliko, androidu nedostaje taj premium segment i treba dati još eskluzivnosti neksus liniji proizvoda...
Za sada taj AMOLED deluje kao velika greška.

AMOLED nije greška sve dok radi kako treba ☺.

Zašto bi AMOLED bio greška?
I šta fali izradi HTC one, sonyja z3 z2 itd?

Valjda zato je neki ne vole taj neprirodni prikaz kolorita koji imaju AMOLED-i.
Ili zbog toga što im pikseli imaju moć "pamćenja" i to trajno.

Prenaduvane stvari, i jedna i druga.
Ali nećemo više, tek sad vidim da je ovo Nexus 5 tema.

Kakav je to project Alesandro Dzontra Volta :D

Bice extra ovaj L pravo osvjezenje UIa i sinonim stabilnosti i brzine.

A dolazi i na N4 :)

Kakav je to project Alesandro Dzontra Volta :D

Bice extra ovaj L pravo osvjezenje UIa i sinonim stabilnosti i brzine.
E stjepane kako menjas color profile na synapse apk. Uradim sve kako treba sa on off ekran i nece ? Imam neke ponudjene koji dolaze sa apk mada kada udjem u folder sa profilima nema ni jedan ,mozda je do toga ?

79e8380c05810960edf62a2eddbc864d.jpg

Izaberes profile i tapnes gore √
Synapse je vrh app znaci, univerzalna za kernele a besplatna :)

Planiram da kupim ovaj telefon, pa me zanima da li vredi preci sa Samsung Galaxy S3 na Nexus 5? I koja bi po vama bila neka realna cena doplate za isti naravno nov? S obzirom da je moj tel jos uvek pod garancijom, bez ikakvih tragova koriscenja, kao nov. Ako neko moze da mi odgovori pre nego sto odem u kupovinu, bila bih mu zahvalna!

Poslednja izmena:
Nov nexus 16GB kosta od 280-305 eura, sve zavisi koliko ti prodas tvoj s3. I naravno da vredi.

Planiram da kupim ovaj telefon, pa me zanima da li vredi preci sa Samsung Galaxy S3 na Nexus 5? I koja bi po vama bila neka realna cena doplate za isti naravno nov? S obzirom da je moj tel jos uvek pod garancijom, bez ikakvih tragova koriscenja, kao nov. Ako neko moze da mi odgovori pre nego sto odem u kupovinu, bila bih mu zahvalna!
Višestruko vredi preći sa S3 na N5....U svakom pogledu je N5 bolji za dve klase od S3,samo su po kvalitetu fotki isti....

Uradio,nece ni tako.. Steta,inace brutalna apk.

Jel ti kernel podrzava gammu. Nema druge, mora moci. Zadnja verzija UKM pretpostavljam?

Hvala vam na odgovorima! Da li trebam obratiti paznju na broj serije telefona, ili su sada sve bez falinki?

^^Da,zadnja..
Code blue kernel. Trebalo bi da podrzava.

Vrh Dno