Neko je postavio ovaj link za xiaomi slusalice. Nadam se da su original. uzimao je neko vec od tog prodavca?
New-Original-Gold-XIAOMI-Piston-Earphone-2-II-Headphone-Headset-Earbud-with-Remote-Mic-For-MI2
I da li su to iste slusalice, kao sa linka koji je Corvus stavio, ili su neki stariji model. Video sam da na Iboygou pise da su novi model.
Nije problem za L nego za MPa po kojoj logici onda neće dobiti L koji izlazi sada krajem oktobra/početkom novembra?
Bilo je na netu da čak testiraju Nexus 4 na L verziji androida...
U svakom slučaju ćemo u nerednih mesec dana sve ćemo saznati!!!Nije problem za L nego za M![]()
Mada ako Nexus 4 sad dobije L onda nema zime ni za peticu. A ako ne dobije onda je Google sisa jer nema nijedan razlog za to.
Istina li je da podrška za N5 prestaje u aprilu?
Po tome je moguće da čak ne dobije ni Android L!?!
Stigle mi danas, 18 dana od porudzbine, nista nisam platio dodatno, original 100% kao sto pise i u komentarima na stranici.
]
Citah na netu da postoji kineska (najbolja), malezijska (losa) sa engleskom kutijom i ne mirise na cokoladu, i neka specijal verzija u beloj kutiji... pored naravno bezbroj kopija...
Pretpostavljam da je sa ovog sajta kineska verzija, moze li samo neko ko je dobio da potvrdi da je poslednja verzija, tj. 2.1 (valjda ima L i R na sluskama, a i na kutiji pise koja je verzija)?
I uzgred, jel nekome pri tome naplacen pdv?
Je l' može par rečenica ljudi koji su prešli sa HTC One na nexus?
Jeste videli što je dbrand predstavio tempered glass!?
Kratko rečeno kvalitet. Ne znam kakve su kineske, ali znam da je dbrand kompanija koja proizvodi kvalitetne proizvode. Imao sam njihov vinyl skin za N4 svojevremeno, bio je baš dobar. Procitaj na sajtu. Što reče Loznica, dobija se taj premaz koji je inače na ekranu. Debljina je 0.2mm, kažu da je slika kristalno cista...Videh, al u cemu je razlika u odnosu na slicne kineske koji su recimo duplo jeftiniji... kad bi izmislili nesto da ne ostaju otisci to bi bila revolucija nesto sa nekim nano namazom ili sl.
Inace, sta se dobija sa ovim u odnosu na neku kvalitetnu foliju, pretpostavljam samo veca zastita od pucanja pri eventualnom padu, sto se tice grebanja dodje mu na isto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari