Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa po kojoj logici onda neće dobiti L koji izlazi sada krajem oktobra/početkom novembra?
Bilo je na netu da čak testiraju Nexus 4 na L verziji androida...

Piše da uređaji možda neće dobiti apdejt ako izađu iz okvira od 18 meseci. Drugo verujem da će nexus 4 dobiti L, galaxy nexus je zakinut za 4.4 ali ja sam juče podešavao sestri taj telefon i telefon je slab. Baš se primeti da je hardverski slab.

Moguće je da će uspeti da ga poteraju preko nekih custom romova, ali istina, uzeo je burazer sada Galaxy Nexus, i baš se oseća da je dosta slabiji u odnosu na N4 i N5. Jedan od razloga zbog kojih zvanično nije dobio kit kat jeste što je firma koja je proizvodila chipset (Texas Instrumentals) prestala da se bavi mobilnim tehnologijama: http://www.engadget.com/2013/10/31/google-galaxy-nexus-kitkat/

Neko je postavio ovaj link za xiaomi slusalice. Nadam se da su original. uzimao je neko vec od tog prodavca?

New-Original-Gold-XIAOMI-Piston-Earphone-2-II-Headphone-Headset-Earbud-with-Remote-Mic-For-MI2

I da li su to iste slusalice, kao sa linka koji je Corvus stavio, ili su neki stariji model. Video sam da na Iboygou pise da su novi model.

Stigle mi danas, 18 dana od porudzbine, nista nisam platio dodatno, original 100% kao sto pise i u komentarima na stranici.

hc4WJa8.jpg

Poslednja izmena:
Pa po kojoj logici onda neće dobiti L koji izlazi sada krajem oktobra/početkom novembra?
Bilo je na netu da čak testiraju Nexus 4 na L verziji androida...
Nije problem za L nego za M :)
Mada ako Nexus 4 sad dobije L onda nema zime ni za peticu. A ako ne dobije onda je Google sisa jer nema nijedan razlog za to.

A sto se zezate sa tim slusalicama kada za oko 25-30e max mozete da nabavite Soundmagic EP10 koje su miljama ispred svega u rangu do 50-70e sto se bubica tice (eventualno mozda rha ma350 koje sada koristim ali su ipak losije od ep10)?
Imao sam 10ak bubica od Sony-ja, AKG-a, Panasonic, Sennheiser, JVC i Creative - sve su bile u 20-45e i pouzdano tvrdim i garantujem da ni jedna ne moze da pridje po kvalitetu zvuka i detelja Soundmagic EP10... Jeste da bi mozda 10ak evra vise iznele od tih Xiaomi ali su definitivno mnooogo bolja kupovima...

Stigle mi danas, 18 dana od porudzbine, nista nisam platio dodatno, original 100% kao sto pise i u komentarima na stranici.
]

Citah na netu da postoji kineska (najbolja), malezijska (losa) sa engleskom kutijom i ne mirise na cokoladu, i neka specijal verzija u beloj kutiji... pored naravno bezbroj kopija...

Pretpostavljam da je sa ovog sajta kineska verzija, moze li samo neko ko je dobio da potvrdi da je poslednja verzija, tj. 2.1 (valjda ima L i R na sluskama, a i na kutiji pise koja je verzija)?

I uzgred, jel nekome pri tome naplacen pdv?

Jedini razlog koji ja vidim za potencijalno ne dobijanje L-a na N4 jeste ovo Google-ovo forsiranje sve većih i većih displeja (ako su ove glasine za da je Shamu sledeći Nexus tacne).

P. S. Mada opet L je zagarantovan za Moto E i G, tako da opet ne vidim razlog zašto ne bi dobio update. Jedino da namerno neće da odrade.

Pa da, jedino namerno, tu nema ni onih glupih izgovora kao sa gnexom, zato kažem da su sise ako ispale za n4...

Ja mislim da nece ispaliti. Ipak videcemo za 20ak dana,google je to.

Citah na netu da postoji kineska (najbolja), malezijska (losa) sa engleskom kutijom i ne mirise na cokoladu, i neka specijal verzija u beloj kutiji... pored naravno bezbroj kopija...

Pretpostavljam da je sa ovog sajta kineska verzija, moze li samo neko ko je dobio da potvrdi da je poslednja verzija, tj. 2.1 (valjda ima L i R na sluskama, a i na kutiji pise koja je verzija)?

I uzgred, jel nekome pri tome naplacen pdv?

Mirisu na cokoladu, imaju L, R.
Jeste naplacen je uglavnom onima koji su uzeli sa onog sajta ibuygou, oko 200-300din

Povodom apdejta, nemoj da sad ispale za update kad sam ja presao u Nexus tabor :D kakav bi to fail bio :d

Poslednja izmena:
Na ibuygou je ponovo akcija i spuštena je cena Pistons 2 slušalica na 19.99$. Ko je čekao, odličan momenat za poručivanje. :)

Voleo bih da jeste tako, s obzirom na to koliko komada slušalica su prodali preko mene. Ovako sam samo u službi naroda, što i nije loše. :D

Ja sam narucio jutros pre posla, ali ne vidim nigde na mom nalogu da sam ih kupio. Dobio sam email od Paypal-a i nista vise. Kako ste vi dobili potvrdu da ste kupili sa njihovog sajta?

Realno sa bilo kod telefona na Nexus 5 je veliki pomak na bolje, tako da nema greske.

Je l' može par rečenica ljudi koji su prešli sa HTC One na nexus?

Pošto sam neko vreme koristio oba modela istovremeno...

Prelaskom sa HTC One na Nexus 5 dobićeš:

- Fluidniji rad
- Bolju kameru
- Veći displej (možda bolji, svakako bolje kalibrisan)

Izgubićeš:

- Kvalitetan zvuk na zvučnicima telefona
- Metalnu izradu
- IR Blaster
- Power saving mod (mada ćeš to dobiti u Android L)

Znam šta ću da izgubim, ali pitam koliko realno to smeta čoveku, naravno onome ko je cenio kvalitete htc-a :) realno jako dobar uređaj htc, ali 80% vremena koristim google now launcher koji nije fluidan kao stock sense, jako lepo radi ali sada će android L, ko da čeka htc da update svoje fonove :) prešao sam iphone 5 na htc i zadovoljan sam generalno a mnogo me zanima na šta će ličiti L.

Sigurno će ti najviše smetati kvalitet zvučnika. Ovo ostalo i ne toliko. Sigurno bi više dobio nego što bi izgubio.

Android L stiže na HTC One M7 dva meseca nakon predstavljanja. A biće ubrzo dostupan image za Google Play Edition verziju.

Jeste videli što je dbrand predstavio tempered glass!?

Videh, al u cemu je razlika u odnosu na slicne kineske koji su recimo duplo jeftiniji... kad bi izmislili nesto da ne ostaju otisci to bi bila revolucija nesto sa nekim nano namazom ili sl.

Inace, sta se dobija sa ovim u odnosu na neku kvalitetnu foliju, pretpostavljam samo veca zastita od pucanja pri eventualnom padu, sto se tice grebanja dodje mu na isto?

Cini mi se da ima i olephobic premaz. Na dodir skoro isti kao org displej

Videh, al u cemu je razlika u odnosu na slicne kineske koji su recimo duplo jeftiniji... kad bi izmislili nesto da ne ostaju otisci to bi bila revolucija nesto sa nekim nano namazom ili sl.

Inace, sta se dobija sa ovim u odnosu na neku kvalitetnu foliju, pretpostavljam samo veca zastita od pucanja pri eventualnom padu, sto se tice grebanja dodje mu na isto?
Kratko rečeno kvalitet. Ne znam kakve su kineske, ali znam da je dbrand kompanija koja proizvodi kvalitetne proizvode. Imao sam njihov vinyl skin za N4 svojevremeno, bio je baš dobar. Procitaj na sajtu. Što reče Loznica, dobija se taj premaz koji je inače na ekranu. Debljina je 0.2mm, kažu da je slika kristalno cista...

Nazad
Vrh Dno