Vidim da je baterija nešto većeg kapaciteta, ali je i hardver znatno veći potrošač, ekran, procesor, a i ovi po testovima ga baš ocrnili.Dodatno je kod S3 bio AMOLED, pa se štebilo i izborom black tema.bolja je baterija na n5, ili aj da kažemo nije lošija. mada s3 ti je već bio mator sigurno i baterija je oslabila tako da će biti bolje na n5.
imam oba u kući. s3 kad je bio nov išao je oko 4.5h ekrana, godinu i po dana star oko 4h. nexus sa sličnom upotrebom oko 5h.Vidim da je baterija nešto većeg kapaciteta, ali je i hardver znatno veći potrošač, ekran, procesor, a i ovi po testovima ga baš ocrnili.Dodatno je kod S3 bio AMOLED, pa se štebilo i izborom black tema.
Moje potrebe se svode na Tapatalk, Mail, i čitanje vijesti, jako rijetko neka igrica i nikada slušanje muzike i gledanje filmova. Ako sa ovim bude problema sastaviti 24 sata, onda bi ipak išao na G2.
Hehehe dobro si rek'o...Svega par telefona moze da se pokaze u tim uslovima, svi drugi su bulja. Inace snimanje koncerta telefonom mi je kao kada bi pro fotograf doneo telefon da slika njime.
Jel' ima ovako nešto i za druge telefone?Hehehe dobro si rek'o...
Nego, Nexus 4 + Faux Sound Driver (patch) = Pro camera za snimanje bucnih dogadjaja. Fora je u tome da se smanji Gain u microphonu, i zvuk je cist ko suza![]()
Da je napravljen u novembru 2013. Šta bi ti za 160€![]()
Ljudi, da li vredi dati n4 i sto eura za n5? Oba savršeno očuvana...
Ljudi, da li vredi dati n4 i sto eura za n5? Oba savršeno očuvana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari